Kredsen kort - på video:

I kredsens videounivers kommer du tæt på events, medlemmer og møder interessante mennesker.

Mails der ikke er til at overskue, alt for lange referater og snørklede sætninger der mudrer forståelsen. 

Fra tid til anden kan den korte præsentation, portræt eller nyhed - leveret let via et levende ansigt der fortæller og forklarer, være at foretrække. 

Derfor har DSR Kreds Midtjylland lanceret formatet "KredsMidt Video". 

På hjemmeside, facebook og instagram vil du fremover med mellemrum møde små videoklip. Fra medlemsaktiviteter, fra arbejdspladser eller med fokus på nye tilbud til medlemmerne. På denne side samler vi alle videofiler. God fornøjelse. 

Husk du altid er velkommen til at kontakte kredsen, hvis du har en nyhed der fortjener at komme med i "Kredsen kort - på video". 

KredsMidt Video

17.1.2023

Sammenhold fjernede besparelser i Ikast-Brande. Hør TR i sundhedsplejen fortælle om, hvordan et fællesskab på tværs af medarbejdere og kredsen skabt gode resultater.

 

 

 

 

 

 

9. januar 2023

Årets Praktikpris i Midtjylland overrækkes til hjemmesygeplejen i Ulfborg. Se interview med indstiller og prismodtager. 

 

 

 

 

26. september 2022

TRIO-dag i Herning. Samarbejdet mellem leder, TR og Arbejdsmiljørepræsentant er afgørende for at sikre sygeplejerskers faglighed i en tid, hvor der mangler sygeplejersker. Det var temaet, da Kreds Midtjylland holdt TRIO-dag. Hør hvad henholdsvis TR, Amir og leder fra Ankerfjord Hospice i Hvide Sande havde af tanker om TRIO-samarbejdet. 

 

 

 

23. juni 2022

- Det er helt vildt, man møder gamle kollegaer man ikke har set i 20 år. 

Kom med på vandretur med seniorsammenslutningen i Vest, hvor humøret er højt uanset vind og vejr. Læs meget mere her, og hør Birte og Anita fortælle i videoen herunder. 

 

 

 

 

 

2. juni 2022 - Det gør indtryk og giver indblik, når de fortæller. Hør Anni Pilgaard fortælle, hvad hun fik ud af mødet med sygeplejersker fra Norddjurs, Syddjurs og Randers.

 

 

 

 

 

17. maj - 2022 - Midtjysk videodagbog fra kongressen - dag 1. Hver dag kan du høre to KB-medlemmer fortælle om deres perspektiv på kongressen set med midtjyske øjne. 

 

 

 

 

 

 

 

 

16. maj 2022 - Fagkongres med fokus på fremtiden. Kredsformand Anja Laursen fortæller om dette års fagkongres, hvor fokus blandt andet var på den nye professionsstrategi for sygeplejen. 

 

 

 

 

26. april - 2022 - mød sundhedsplejerskerne Line og Sofie fra Skive. De fortæller om kredsens store temadag for sundhedsplejersker. 

 

 

 

 

21. april - 2022 - Få overksrifterne fra kredsbestyrelsesmødet leveret på 60 sekunder af de to KB-medlemmer Vibeke Bak og Rikke Busk. Vil du vide mere, så klik her. 

 

 

 

 

6. april 2022 - Lone Gaise, sygeplejerske i Viborg kommune, fortæller hvad hun fik ud af at deltage i kredsens temadag om fremtidens psykiatri. 

 

 

 

 

11. april 2022 - Meningsdanner Emma Holten har en hilsen og opfordring til alle midtjyske sygeplejersker. Meld dig til kredsens arrangement med Emma her.