Stærke aktioner og aktiviteter - nu med instagram

I det seneste nyhedsbrev fra Kreds Midtjylland kan du blandt andet læse om kredsens nye instagramprofil.

AnjaogJacob.jpg

Stærke aktioner og aktiviteter – nu med instagram

Hvor er det fantastisk at mærke kampgejsten. Kage til regionsrådspolitikerne minus 15 procent, tjenestemandstirsdag, online-workshops og foredrag. Vi holder gryden i kog og støtter op om vores forhandlere, der i disse dage kæmper vores sag hos forligskvinden. Hvad udfaldet bliver, må vi vente og se. Sikkert er det dog, at gejsten og kampen for en afskaffelse af tjenestemandsreformen står stærkere end nogensinde. Den kamp skal vi fortsætte, sammen. Alle initiativer er i disse dage velkomne.

For at hjælpe aktivismen endnu mere på vej, har vi netop lanceret kredsens egen instagramprofil. Her samler vi billeder fra aktiviteter til inspiration og motivation på tværs. Har du mod på at være gæstevært, så vil vi hellere end gerne låne den ud. Det er håbet og ambitionen, at profilen skal drives af os alle. Anja Laursen, Kredsformand, Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland.

Læs om alle aktiviteter i Kreds Midtjylland her.

Tjenestemandstirsdag i Aarhus og demo i Ebeltoft

Demoaarhus.jpg

Kampgejst og kaffevogn på Rådhuspladsen

Til trods for styrtregn var en god flok sygeplejersker mødt op til premiereudgaven af tjenestemandstirsdag i Aarhus. Kredsformand Anja Laursen var blandt talerne i den første jyske udgave af demonstrationen, der er arrangeret af den tværfaglige gruppe #slutmed1969. Fremover vil der være demonstration på Rådhuspladsen i Aarhus hver tirsdag kl.15.30. Kreds Midtjylland støtter op om initiativet ved at servere gratis kaffe til alle aktivister.

I morgen torsdag går sygeplejersker i Syddjurs på gaden i Ebeltoft. Her er ambitionen via dialog med borgerne at få opmærksomhed på vores kamp for en bedre lønmæssig anerkendelse. Vil du være med i Ebeltoft, så læs mere om begivenheden herunder.

Mere information om demonstration i Ebeltoft GryJegsen.jpg

Medlemsmøde for alle: Kvinde, kend din historie - Gry Jexen

Gry Jexen står bl.a. bag instagramsuccessen ’Kvinde, kend din historie’, som har over 40.000 følgere. Desuden har hun en webshop, hvor der sælges plakater af 13 udvalgte kvinder, som repræsenterer forskellige temaer, for at vise kvinders afgørende betydning gennem tiden. Gry Jexen arbejder målrettet med at skrive kvinderne ind i historien på en mere moderne og positiv måde og rykke grænserne for, hvor og hvordan historie kan formidles. Arrangementet er en del af det fokus, Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland har på ligestilling og ligeløn.

Tilmeld dig medlemsmødet her

Følg med på Instagram

tjenestemand.jpg

Kreds Midtjylland på Instagram - dsr_midtjylland

Fremover vil du kunne følge livet blandt de midtjyske sygeplejersker på vores nye instagramprofil. Ambitionen er at skabe et fællesskab, der giver inspiration på tværs. Her vil du kunne følge formanden i kamp for flere lønkroner til medlemmerne, men du vil også opleve studerende, der som gæsteværter tager os med ind i en hverdag på skolebænken.

Input og indhold modtages med kyshånd. Du finder vores profil på instagram under navnet dsr_midtjylland . Spreds budskabet, så vi kan skabe et forum til glæde og inspiration for vores fag. Skriv til journalist Per Colstrup Vinkel, pco@dsr.dk. Både hvis du har gode ideer, et billede du vil dele med de øvrige medlemmer eller hvis du har lyst til at være gæstevært på profilen.

Klik dig videre til vores nye instagramprofil her