Sygeplejerske i Midtjylland – her er nyhedsbrevet til dig

Anja_Laursen_3_MidtNyt_mobile.jpg

Derfor modtager du dette nyhedsbrev

Kære midtjyske sygeplejerske Måske du er blandt de mere end 3.500 faste abonnenter, der løbende modtager dette nyhedsbrev fra Kreds Midtjylland? Måske har du ikke har set MidtNyt før? Du modtager det fordi, vi har valgt fremover at udsende nyhedsbrevet til alle de midtjyske sygeplejersker, som vi via jeres oplysninger i medlemsregisteret kan maile til. Vi vil gerne gøre det (endnu) mere synligt hvilke tilbud, der findes i kredsen til dig og dine kolleger - og hvad vi i øvrigt arbejder med som kreds. Vi håber, nyhedsbrevet vil give dig relevante informationer. Du har selvfølgelig mulighed for til enhver tid at framelde dig. Det kan du gøre nederst i nyhedsbrevet under 'Frameld nyhedsbrev.'

> Læs mere

NYT FRA KREDSEN

SAMMEN OM DSR

I kredsen deltager medlemmer, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, kredsbestyrelse og ansatte i projektet 'SAMMEN OM DSR,' der har fokus på, hvordan DSR udvikler sig til gavn for medlemmerne. Du kan også give din mening til kende.

Sygeplejersker gør en forskel

En ny animationsfilm fra DSR, Kreds Midtjylland har premiere den 28. februar 2017. Filmen viser to sygeplejersker, der fortæller, hvordan de gør en forskel i deres dagligdag. Med filmen vil kredsen opfordre midtjyske sygeplejersker til at dele deres lærerige sygeplejefaglige historier.


Hvad arbejder din kredsbestyrelse med?

35 aktive sygeplejersker er bestyrelsesmedlemmer i Kreds Midtjylland. Læs om bestyrelsens arbejde i printvenlige nyhedsbreve.

> Læs mere

TILBUD TIL MEDLEMMER

Chronic_170x200.jpg

Få en gratis biografoplevelse - og fagligt input

Mange hundrede glade sygeplejersker har gennem de senere år forladt biografsale regionen over med nye faglige input og muligvis en klump i halsen, efter de har benyttet sig af kredsens tilbud om et gratis fagligt oplæg kombineret med en film i biografen. Vil også du med, så er det stadig muligt at tilmelde sig filmen 'Chronic' i Randers og Struer hhv. den 6. og 14. marts 2017. Hospicesygeplejerske og forfatter, Helle Thorsted, holder oplæg forud for filmen.

> Læs mere (se d. 6/3 og 14/3)

Folkeuniversitetet: Få det hele for det halve

DSR, Kreds Midtjylland og Folkeuniversitetet i Aarhus og Herning tilbyder midtjyske sygeplejersker udvalgte kurser til halv pris. Den anden halvdel betaler DSR, Kreds Midtjylland. Du kan stadig nå at tilmelde dig ny viden dette forår.

> Læs mere

Sundhedsplejens rolle i fremtidens velfærdssamfund?

Kreds Midtjylland inviterer sundhedsplejersker til en temadag med fokus på sundhedsplejens rolle i fremtidens velfærdssamfund. Dagen foregår d. 13. juni i Silkeborg Sportscenter. Undervejs kan du opleve faglige oplæg, en paneldebat samt blive inspireret af kolleger på tværs af landet.

> Læs mere

Håndtering af stress

Vidste du, at kredsen tilbyder medlemmer et gratis forløb, hvor du bliver undervist i, hvad stress gør ved kroppen, og hvordan du kan afhjælpe stress? Det er kredsens arbejdsmiljøkonsulent, Jette Wied Hatting, der underviser. Hun er uddannet sygeplejerske og psykolog.

> Læs mere om forløbet

Er din arbejdsevne varigt begrænset?

Æbletræet skal afblomstre for at kunne sætte frugt. Gælder det samme for vores liv? Mød Preben Kok, forfatter, sjælesørger og tidligere sogne- og sygehuspræst til et oplæg om magt, afmagt og kreativitet. Få en let anretning undervejs. Møderne er for kredsens netværk for sygeplejersker med varig nedsættelse af arbejdsevnen. De foregår henholdsvis den 3. og 6. april 2017 i Viborg og Aarhus.

> Læs mere

SÆRLIGT FOR TR OG AMiR

Brug historier som redskab

Er du arbejdsmiljørepræsentant i DSR, Kreds Midtjylland? Så må du ikke gå glip af næste kvartalsmøde, der har overskriften: 'Sæt ord på sygeplejen og arbejdsmiljøet – hvordan kan den lærerige historie blive et værdifuldt redskab?' Arrangementet foregår i kredsens medlemshus den 27. februar.

> Læs mere

Introduktion til ny funktion

Er du nyvalgt tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant? Tillykke med valget! Kredsen vil gerne invitere dig til en introduktionsdag i medlemshuset den 15. maj 2017.

> Tilmeld dig

SÆRLIGT FOR SENIORER

Region_Midtjylland_1_MidtNyt_mobile.jpg

Vil du med? Og vil du vælges?

Læs om de mange arrangementer, kredsens tre seniorsammenslutninger står bag. Læs også om valget til SESAM - Landsbestyrelsen for Seniorsygeplejersker i Dansk Sygeplejeråd. Måske ønsker du at stille op?

> Læs mere