Vind en købmandskurv - Lydhøre politikere - Medlemstilbud

Anja_Laursen_3_MidtNyt_mobile.jpg

Sygeplejerskers arbejdsmiljø - en daglig udfordring

Der er ingen tvivl om, at arbejdsmiljøet er en helt afgørende faktor i alle sygeplejerskers arbejdsliv. Derfor bakker vi i kredsen også op om at markere den internationale arbejdsmiljødag den 28. april. Vi ved, at hverdagen for alle sygeplejersker ofte foregår under pressede vilkår og i et højt tempo, og netop derfor er det vigtigt at være opmærksom på arbejdsmiljøet. Og også have øje for hverdagens gode, kollegiale øjeblikke. Så derfor opfordrer vi i forbindelse med den internationale arbejdsmiljødag alle midtjyske sygeplejersker til gennem Dansk Sygeplejeråd at dele jeres arbejdsglæde og det, der betyder noget for jeres arbejdsmiljø.

> Læs mere

NYT FRA KREDSEN

EventDRGF.jpg

Politikerne mærkede produktivitetskrav på egen krop

Læg ruten om for det regionale sundhedsvæsen, inden kæden hopper af, lød opfordringen fra sundhedsansatte i regionen til politikerne, der mødtes i Aarhus d. 6. april i anledning af Danske Regioners generalforsamling. Og en del politikere melder sig nu klar til et opgør med de årlige produktivitetsstigninger.

> Læs mere og se galleri fra dagen, hvor politikerne kom i sadlen

 

Vind en købmandskurv

Vær med til at inspirere kolleger til at fremme det gode arbejdsmiljø. Send gerne kredsen en kort historie - gerne suppleret med et foto - af jeres idé til at bedre arbejdsmiljøet . Som tak deltager du i lodtrækningen om én blandt fire købmandskurve til gavn og glæde på din arbejdsplads.

Har du læst seneste medlemsmagasin?

I årets første DSR midt kan du læse, hvordan sygeplejersker i Ringkøbing og Viborg har arbejdet med lærerige sygeplejefaglige historier. Og du kan se en fotofortælling fra en overvægtsklinik samt læse om en nyuddannet, der er gået psykiatriens vej. Du kan samtidig være med i konkurrencen om fribilletter til en biograftur for to personer.

> Læs mere

Kredsen deltager i Folkemødet på Bornholm

Kredsens to seneste bogudgivelser er med på Bornholm, hvor bestyrelsesmedlemmer ligeledes er parate til at gå i dialog med interesserede om kredsens animationsfilm, 'Sygeplejersker gør en forskel', der bliver vist på Bornholm. Folkemødet finder sted fra den 15.-18. juni 2017.

> Læs mere om Folkemødet

Chokoladekursus.jpg

150 medlemmer har nydt en aften med chokolade i lange baner

Over tre aftener har socialt samvær med kolleger været i centrum samt koncentrationen i top, mens chokoladefærdighederne er blevet skærpet hos mange midtjyske medlemmer af Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mereHvad arbejder din kredsbestyrelse med?

Bestyrelsesmedlemmer i Kreds Midtjylland skiftes til at berette om diskussioner og beslutninger fra årets bestyrelsesmøder.

> Læs mere

Faglig markedsdag til efteråret

Har du mon markeret den 5. september i din kalender? Ellers skal der lyde en opfordring til at gøre det med det samme. Kredsen planlægger en faglig markedsdag, hvor emnet for dagen og aftenen lyder: 'Sygeplejersker gør en forskel'. Glæd dig til en dag for alle medlemmer, der byder på faglige input, lækkert mad og underholdning. Du kan tilmelde dig medio juni fra kredsens aktivitetskalender.

> Aktivitetskalender i DSR, Kreds Midtylland

TILBUD TIL MEDLEMMER

1. maj bæres fanen rundt i Aarhus, Holstebro og Vinderup

Vær med til at markere arbejdernes internationale kampdag med kolleger og familie. Du kan bl.a. møde repræsentanter fra DSR i Professionsteltet på Tangkrogen i Aarhus.

> Læs mere

Kvindeloeb.jpg

Kvindeløb i Aarhus til medlemspris

Som medlem af DSR har du mulighed for at tilmelde dig ALT for damernes kvindeløb til særpris. Tilbuddet gælder indtil d. 1. maj og indbefatter, udover løbet, ligeledes en gavepakke. Løb afholdes i Aarhus den 18. juni.

> Læs mereHvilken rolle spiller sundhedsplejen i fremtidens velfærdssamfund?

Der er stadig få ledige pladser til en temadag for sundhedsplejersker i Kreds Midtjylland, hvor sundhedsplejens rolle i fremtidens velfærdssamfund kommer under lup. Kom og oplev faglige oplæg, 360° paneldebat og bliv inspireret af kolleger på tværs af landet. Arrangementet foregår d. 13. juni i Silkeborg Sportscenter.

> Læs program og tilmeld dig

Følger du kredsens Facebookside: 'Sygeplejersker gør en forskel'?

Hvis du 'liker' eller følger siden, vil du automatisk blive orienteret, når kredsen deler nye eksempler på midtjyske sygeplejersker, der alle på hver deres måde gør en forskel for de borgere og patienter, de er i kontakt med.

> Læs mere

Stresshåndteringsforløb: Efterårshold åbne for tilmelding

Gennem flere år har kredsen udbudt særlige stresshåndteringsforløb. ”Vi har i den grad mærket behov blandt sygeplejersker for at få viden om og kompetencer til at klare stress,” siger arbejdsmiljøkonsulent i DSR, Kreds Midtjylland, Jette Wied Hatting, der underviser på forløbene. Er du medlem af kredsen, kan du nu tilmelde dig et hold med opstart i efteråret.

> Læs mere

Change Day: Afgiv et løfte!

Change Day er en græsrodsbevægelse, der opfordrer alle inden for sundhedsvæsenet til at afgive løfter. Print allerede i dag en plakat ud og lov dig selv og dine kolleger, at du vil være med til at forandre sundhedsvæsenet.

> Læs mere

SÆRLIGT FOR TR OG AMiR

Har du gemt kredsens aktivitetskalender blandt dine foretrukne sider?

Er du valgt som TR eller AMiR, så kan du med fordel notere dig DSR, Kreds Midtjyllands aktivitetskalender, da denne side løbende opdateres med de medlemstilbud, aktiviteter og møder, der kan have din og kollegers interesse.

> Find aktivitetskalenderen

SÆRLIGT FOR SENIORER

Paaskeliljer_200x170.jpg

Masser af aktiviteter i vente

Tre lokale seniorsammenslutninger i Midtjylland er klar med et bredt udvalg af aktiviteter for dig, der er medlem af Seniorsammenslutningen i Kreds Midtjylland.

> Læs mere

Valg til Landsbestyrelsen

Der afholdes valg til Landsbestyrelsen for Seniorsygeplejerskerne i Dansk Sygeplejeråd. Er du medlem af en seniorsammenslutning i det midtjyske, kan du stille dit kandidatur til rådighed. Opstillingsfrist er den 30. april 2017.

> Læs mere