Vind weekendophold, når kredsen inviterer til virtuel generalforsamling den 27. oktober 2020

GF2020_200x170.jpg

Virtuel generalforsamling den 27. oktober

For første gang i historien afholdes DSR, Kreds Midtjyllands generalforsamling online. "Selvom en generalforsamling med fysisk fremmøde altid er at foretrække, så kan I tro, at vi arbejder på højtryk for at sammensætte den bedst tænkelige generalforsamling på nye præmisser," fortæller kredsformand Anja Laursen og uddyber: "Det er vigtigt for kredsens fortsatte arbejde, at flest mulige medlemmer vælger at deltage, så vi også på denne aften får input om, hvad der optager jer som medlemmer. Jeg håber derfor, vi mødes online den 27. oktober 2020 fra kl. 17.00 til 19.30."
 

 

Vind et weekendophold

Alle deltagere i generalforsamlingen kan se frem til at lytte til og debattere beretningen om de to seneste års indsats i kredsen. Undervejs gennemgår vi også kredsens regnskab og budget. Ligeledes har du mulighed for at tage stilling til et medlemsforslag samt kredsbestyrelsens debatindlæg: ’’Fleksibilitet – en fælles udfordring i sundhedsvæsenet”.

Endelig bliver der trukket lod om tre weekendophold til Hotel Koldingfjord. Måske du eller en af dine kolleger er blandt de heldige?
 

Hold dig ajour via kredsens hjemmeside og gennem Facebook

Corona-pandemien har sat sit markante aftryk også på kredsens aktiviteter. Det er derfor vigtigt, du holder dig orienteret om kredsens aktuelle tilbud via kredsens aktivitetskalender. Vi vil også anbefale, at du følger kredsens side på Facebook, så du ved, hvad der sker, og hvad din lokale fagforening arbejder med.


Kan vi få fat i dig?

Vi får ikke automatisk besked, hvis du skifter job, adresse eller har fået nyt telefonnummer eller email. Vores opfordring er derfor, at du for en sikkerheds skyld tjekker, om vi har de korrekte oplysninger om dig. Følg linket herunder til "Min side". Log ind med dit medlems- eller CPR-nummer.