Midtjyder på kongres - Temadag om arbejdsmiljø - Se hvem der vandt

Anja_Laursen_1_MidtNyt_mobile.jpg

Midtjyder på vej på kongres

Mens foråret sikkert har fået godt fat udendørs med varme i luften og grøde i haverne i majdagene, vil 170 fagligt og politisk engagerede sygeplejersker drage mod Tivoli Congress Center i København og i fire dage have kongressalen inden døre som deres arbejdssted.

Læs leder af kredsformand Anja Laursen

NYT FRA KREDSEN

Læs kredsens kongresforslag

Fra den 9.- 12. maj er den midtjyske kredsbestyrelse på Dansk Sygeplejeråds kongres i København. Læs allerede nu Kreds Midtjyllands to kongresforslag.

Gå til 'Midtjyder på kongres 2016'

Principper for økonomisk støtte

Hvis du er nysgerrig efter at kende de principper, DSR, Kreds Midtjylland følger, når det kommer til indkomne ansøgninger om økonomisk støtte, kan du nu finde dem på kredsens hjemmeside. Udgangspunktet er, at det er det lokale arbejde, der støttes. Men støtte kan også have et nationalt og internationalt perspektiv.

Læs kredsens principper

Hvad laver den bestyrelse egentlig?

Kredsens bestyrelse har gang i forberedelserne til DSRs kongres i maj. Under seneste møde drøftede bestyrelsen bl.a. en meningsdanneruddannelse som nyt medlemstilbud, og så blev en strategi for kredsens arbejdsmiljøindsats diskuteret.

Læs nyheder og nyhedsbreve fra kredsbestyrelsesmøder

Har du set de seneste presseklip med midtjyske sygeplejersker?

DSR, Kreds Midtjylland sørger løbende for at samle omtale, når kredsens formandsgruppe og midtjyske medlemmer optræder i enten TV, radio eller aviser.

Få overblik over presseklippene

TILBUD TIL MEDLEMMER

Vindere er fundet

Fire midtjyske arbejdspladser kan se frem til at modtage en særlig "arbejdsmiljøkurv," da de er udtrukket som vindere af kredsens konkurrence i anledning af den internationale arbejdsmiljødag, der fandt sted 28. april. Bidragene handler om arbejdsglæde. Måske kan du blive inspireret?

Læs hvem der vandt - og deres bidrag

Nye datoer for kurser i håndtering af stress

Kredsen tilbyder forløb med fokus på håndtering af stress og på redskaber til at skabe balance i livet. Nu ligger efterårsdatoerne klar.

Læs mere om medlemstilbuddet: 'Få balance i livet'

Til juni kommer solen - og næste DSR midt

Mens solen nu endelig bryder igennem regnbygerne, er kredsens kommunikationsteam godt i gang med at arbejde på næste kvartalsmagasin. Læs bl.a. om, hvordan sygeplejersker i Odder Kommune gør en særlig indsats i forhold til borgere med psykiatriske sygdomme. Læs denne artikel og mange flere fra den 6. juni, hvor DSR midt nr. 2, 2016 udkommer.

Læs tidligere udgaver af DSR midt

TILBUD SÆRLIGT TIL TR, AMiR OG LEDERE

Er du nyvalgt?

Nye arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter er inviteret til introduktionsmøde i DSR, Kreds Midtjylland den 23. maj 2016.

Tilmeld dig 200-170kcgesygehus202.jpg

Den robuste arbejdsplads - en arbejdsmiljøtemadag

Den robuste medarbejder er ikke svaret på arbejdspladsmæssige udfordringer. Men det kan den robuste arbejdsplads være. Deltag i en særlig temadag for både TR, AMiR og ledere, hvor du gennem oplæg og dialog kan forvente at få udfoldet og perspektiveret begrebet: ’Den robuste arbejdsplads’ og på den vis blive inspireret til, hvordan du og dine kolleger kan styrke jeres arbejdsplads gennem tillid og samarbejde.

Læs program og tilmeld dig

SÆRLIGT FOR SENIORER

Hvad planlægger din seniorsammenslutning?

Se hvad kredsens tre seniorsammenslutninger planlægger af aktiviteter.

Gå til 'Senior i Kreds Midtjylland'