MidtNyt: Her er din nye kredsbestyrelse

34 sygeplejersker er valgt til den nye kredsbestyrelse i DSR, Kreds Midtjylland. Få overblikket over, hvem der er valgt i dette nyhedsbrev.

Jacob1.jpg

Her er din nye kredsbestyrelse

Stemmerne er talt op. Dermed er der sat navn på de 34 medlemmer, der de kommende fire år skal sætte kursen for arbejdet i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland. På forhånd var det sikkert, at formand Anja Laursen samt de fire kredsnæstformænd ville opnå genvalg. Der var ingen modkandidater. Spørgsmålet var alene, hvilken rækkefølge de fire kredsnæstformænd ville blive valgt ind i. Udover kredsformanden er også 1. kredsnæstformand medlem af hovedbestyrelsen i DSR. Valget som 1. kredsnæstformand faldt på Jacob Gøtzsche. Han bliver sammen med Anja Laursen kredsens stemme i hovedbestyrelsen i Dansk Sygeplejeråd.

I den nye valgperiode er Anja Laursen formand, mens fordelingen mellem de fire kredsnæstformænd er som følger:

1. kredsnæstformand: Jacob Gøtzsche

2. kredsnæstformand: Maria Greve Svendsen

3. kredsnæstformand: Bente Rasmussen

4. kredsnæstformand: Hanne Holst Long.

Derudover er 29 menige bestyrelsesmedlemmer blevet valgt til den nye kredsbestyrelse. Herunder er både helt nyvalgte samt erfarne kræfter, der opnåede genvalg til endnu en periode i kredsbestyrelsen. Den nye kredsbestyrelse er valgt for en periode på fire år med virkning fra dags dato.

Se oversigten over hele den nye kredsbestyrelse i Kreds Midtjylland her.