MidtNyt: Kom til medlemsmøde om den regionale FEA-aftale

DSR Kreds Midtjylland afholder medlemsmøder den kommende tid. På møderne vil der være lagt op til en fælles drøftelse af, hvad fremtiden omkring FEA skal bringe.

AnjaLaursen_140x.jpg

Kom til medlemsmøde om den regionale fleksibilitetsaftale (FEA)

DSR, Kreds Midtjylland er inviteret til forhandling om FEA-aftale med Region Midtjylland. Den nuværende aftale blev opsagt i efteråret, og udløber den 31.1.2022. FEA-drøftelser, og overarbejde og fleksibilitet i al almindelighed, fylder meget i den aktuelle debat om mangelsituationen i sundhedsvæsenet. Derfor vil vi rigtig gerne i dialog med dig. Både dig, der arbejder der hvor presset på ekstravagter er stort. Men også dig, der arbejder der, hvor det lige nu hænger sammen. Vi vil gerne invitere alle til en fælles drøftelse med mulighed for spørgsmål, debat og meningsudveksling. Derfor håber vi du har lyst til at deltage i et virtuelt møde d. 8/12 kl 19.00-20.00 eller d 9/12 kl 9.00-10.00. Vel mødt til de to medlemsmøder. Anja Laursen, Kredsformand

Du kan tilmelde dig møderne her

Få indsigt i det helt nye DSR Midt

Årets sidste udgave af medlemsmagasinet for sygeplejersker i Kreds Midtjylland er på gaden.

Her kan du møde den nyvalgte kredsbestyrelsen, læse tema om jagten på det gode arbejdsmiljø og møde Emma Holten, der ser sygeplejerskernes kamp for ligeløn som en kæmpe inspirationskilde for resten af samfundet.

Læs hele DSR Midt ved at klikke her

Medlemmer i medierne

Sygeplejersker fra hele kredsen har de seneste måneder deltaget markant i den offentlige debat. I Aviser, radio og TV. Husk du altid kan blive opdateret på de seneste nye omtaler via kredsens dagligt opdaterede medieoverblik.

Læs alt om sygeplejerskers medvirke i medierne her