Bæredygtige arbejdspladser ønskes - men hvordan?

På kredsens fagdag den 10. november kommer bæredygtighed i sundhedssektoren og på din arbejdsplads under lup.

Oprettet: 13.09.2016
Marie Adelstorp

Undervejs kan du opleve faglige oplæg, lytte til en 360graders paneldebat og samtidig få redskaber til at håndtere forskellige udfordringer i arbejdslivet. På fagdagen kan du møde professor og ph.d, Steen Hildebrandt, der bl.a. giver sit bud på, hvordan et moderne produktivitetsbegreb skal se ud. Psykolog og forfatter Dorthe Birkmose overtager herefter scenen med oplægget: ’Forråelsen i det offentlige – hvad er det, der sker? Og hvordan kan vi skabe en bæredygtig kultur og styrke relationerne?’

Lyt og byd ind
Efter frokost vil psykolog Susan Hart fortælle om, hvordan man skaber ledelsesrum og eget handlerum til både hjerne og hjerte. Og med disse mange indtryk kan du efterfølgende lytte og bidrage til en paneldebat om bæredygtigheden på midtjyske arbejdspladser. Her vil fire paneldeltagere, der har hver sin tilknytning til området, sørge for at bidrage til debatten.
Dagens sidste oplæg står trivselsekspert og forfatter Henrik Krogh for. Han giver et indblik i tre ’værktøjskasser’, som er gode at have ved hånden, når man skal håndtere udfordringer på arbejdspladsen.

Hvad mener du?
I DSR defineres bæredygtige arbejdspladser som ’arbejdspladser, der håndterer og udvikler sig i et omskifteligt samfund og samtidig bevarer fokus på kerneopgaverne, trivslen og har en samfundsmæssig status og anerkendelse’. Men hvad tænker du? Kom og giv din mening til kende den 10. november 2016, hvor Silkeborg Sportscenter er rammen om det gratis medlemsarrangement. Dagen er et tilbud til alle medlemmer i Kreds Midtjylland.

Frist for tilmelding er den 13. oktober 2016.