Billedgalleri: Da faglige organisationer bød Danske Regioner "varmt" velkommen

Der var en kærlig og ærlig hilsen til deltagerne ved Danske Regioners generalforsamling i Aarhus torsdag morgen. En hilsen der blev sendt fra en fælles gruppe af faglige organisationer i Midtjylland, DRO. Se hvordan den "kærlige" hilsen blev modtaget i billedgalleriet.

Oprettet: 24.03.2022
Per Colstrup Vinkel

TjenesteÆG for et opgør!

Tænk sig hver måned at få 15-20 procent mindre i løn end sammenlignelige uddannelser, fordi man i 1969 var et kvindefag! Kan det passe, at det er Danmark anno 2022?

Er det ikke på tide, at den politisk indførte Tjenestemandsreform bliver politisk afskaffet?

I dag er de store æg til kvinderne, mens de små er til mændene. Vi vil glæde os til den dag, hvor I alle kan få samme størrelse :)

Med den tekst afleverede repræsentanter for fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordmødre, bioanalytikere og sygeplejersker torsdag morgen chokoladeæg til deltagerne ved Danske Regioners generealforsamling. I dagens anledning var de små chokoladeæg til de mandlige deltagere, mens kvinderne fik den største gave. Et lille vink med en vognstang om venligst at huske på, hvilket lønefterslæb en række kvindefag har lidt under siden Tjenestemandsreformen blev indført i 1969. Det blev til mange gode uformelle snakke i forbindelse med eventet, tak til alle for at give den gas og endnu engang markere vores budskab overfor politikerne.