Digital live nytårsevent

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland inviterer kredsens sygeplejersker til en ekstraordinært Nytårsevent tirsdag den 2. februar kl. 17.00 - 18.30

Oprettet: 05.01.2021
Carsten Lorenzen

2020 har været ekstraordinært på alle mulige måder. Særligt for os sygeplejersker har corona ramt som en meteor lige ned i både arbejds- og privatlivet. Uvisheden om nye retningslinjer og arbejdssteder har fyldt. Mange har skullet være parate til med kort varsel at sætte sig ind i helt nye arbejdsopgaver. Samtidig har sygeplejersker også stået i den helt særlige situation at være bekymrede for at tage smitte med hjem til familie og venner.

Kredsen vil derfor gerne invitere dig til vores virtuelle Nytårsevent, hvor vi sammen med Chris MacDonald og Søren Dahl stiller skarpt på de sociale konsekvenser, som corona har og har haft, når ens sociale cirkel sættes ned til 10 personer, og hvilke særlig udfordringer sygeplejersker står overfor.

Kort og godt hvordan kommer vi godt igennem coronaperioden både socialt, fysisk og særligt psykisk?

Chris MacDonald er amerikansk foredragsholder og klummeskribent. Han holder foredrag og workshops om sund livsstil, motivation og personlig udvikling.  Søren Dahl er kendt fra radioprogrammerne Café Hack og Dahl på Hack, hvor han har interviewet kendte danskere siden 2003.

Nytårseventen indledes med, at Søren Dahl interviewer kredsformand Anja Laursen om det kommende år i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland.

Vi glæder os til at se dig til vores virtuelle event tirsdag den 2. februar kl. 17.00 - 18.30. Lad os sammen skal skyde et nyt år i gang.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Tilmelding senest 29. januar.