Kom med kredsen i biografen og få faglig inspiration

Kreds Midtjyllands populære biografarrangementer afholdes den kommende tid rundt i hele kredsen. Tag dine kollegaer under armen og få en god aften sammen i den lokale biograf. Denne gang er der film i Aarhus, Viborg, Herning, Silkeborg og Horsens.

Oprettet: 11.01.2023
Per Colstrup Vinkel

Mangler i et arrangement til næste sociale event på arbejdspladsen?

Så har vi i kredsen løsningen. 

Book billetter til kredsens biografarrangement, der de kommende uger besøger en række biografer i hele kredsen. Kredsen sørger for lidt sødt og lidt at drikke samt film og fagligt oplæg. 

Filmen hedder Rose

Den danske film ’Rose’ foregår i 1997, hvor Inger, søsteren Ellen og svogeren Vagn skal med bus til Paris. Ingen ombord ved dog, at Inger er skizofren, og det kommer som lidt af et chok, da hun annoncerer det. Især den forstokkede viceskoleinspektør Skelbæk bliver forarget. Det bliver en underholdende busrejse og tur i Paris, hvor Inger viser sig at have en skjult agenda. Undervejs beviser den sindslidende kvinde også, at man ikke skal dømme hende på forhånd. Sofie Gråbøl har hovedrollen som Inger i Niels Oplevs film, som er baseret på virkelige hændelser.

Den politiske ledelse i Kreds Midtjylland byder velkommen og giver dig sidste nye fra din fagforening, præcis som den specialuddannede psykiatriske sygeplejerske Marianne Johansen holder oplæg med følgende emne: 

Stigmatisere - gør vi det med vilje?  

− Hvordan er vi sygeplejersker, imellem det vi skal, og det vi finder svært, mærkeligt og uforklarligt?

− Er sygeplejen forskellig, eller kan jeg bruge det, jeg kender?

Undervejs er der mulighed for dialog og spørgsmål. 

Meld dig til allerede nu

Eventet er for alle medlemmer i hele kredsen, så det er bare om at finde frem til den dato, der passer dig bedst. Du tilmelder dig ved at klikke her. 

- 23. januar 2023 Cinemaxx Aarhus Bruuns Galleri, M. P. Bruunsgade 25, 8000 Aarhus C

- 25. januar 2023 Fotorama Viborg Tingvej 4 8800 Viborg

- 1. februar 2023 Megascope Horsens Holmboes Allé 13B 8700 Horsens

- 8. februar 2023 Silkeborg BIO Papirfabrikken 10 8600 Silkeborg

-  28 februar 2023 Nordisk Film Biografer Herning Sølvgade 20 7400 Herning