Kongres med midtjyske briller: Debatlysten kongres og skarpt perspektiv fra formanden

Første dag på Dansk Sygeplejeråds ordinære kongres i Aarhus bød på en stærk og vedkommende åbningstale fra formand Grete Christensen. Og så satte den første debat en tyk streg under, at der er masser af meninger i vores fælles organisation. Læs de midtjyske højdepunkter her.

Oprettet: 17.05.2022
Per Colstrup Vinkel

- Solidaritet og sammenhold er nøglen, når vi skal arbejde i retning af bedre vilkår. Det starter med løn. Ingen ønsker at ændre konfliktniveauet mere end sygeplejerskerne, vi er dem der har strejket mest. Vejen til at undgå konfliktet i fremtiden er, at sygeplejersker bliver hørt.

Sådan afsluttede Grete Christensen til den samlede kongres, der tirsdag formiddag tog fat på den fire dage lange kongres i Dansk Sygeplejeråd. 

Klapsalverne var markante fra hele salen, der rejste sig i respekt for den tale formand Grete Christensen netop havde åbnet dette års kongres med. 

I eftermiddagens første debat omkring ytringsfrihed stod det hurtigt klart, at selvom man er enige om et mål, så kan der være mange veje til målet. 

Kreds Midtjylland er repræsenteret ved hele den kredsbestyrelse, du som medlem i efteråret valgte. Udover at deltage i kongressen giver en række kredsbestyrelsesmedlemmer dig et indblik i, hvor perspektivet er set med midtjyske briller. Du kan få det store overblik i kort form på Kreds Midtjyllands kongresside. Den finder du ved at klikke her. 

 

ød det fra Grete Christensen, der fik rungende bifald i salen i Aarhus for den kommentar.