KredsMidt Video: Seniorsygeplejersker blev blæst igennem mod vest

Der var voldsomt vejr og højt humør, da 40 seniorsygeplejersker mødtes til gåtur og frokost på Handbjerg Marina ved Limfjorden. Seniorsammenslutningen er et unikt fællesskab for sygeplejersker over 55 år.

Oprettet: 23.06.2022
Per Colstrup Vinkel

Kl.11.00 åbnede sluserne sig. 

Altså dem fra oven. 

Præcis samtidig satte 40 friske seniorsygeplejersker fra seniorsammenslutningen i Vest i rask trav på turen langs vand og land ved Limfjorden. 

- Der skal mere til at slå os ud, en lidt regn. Vi har prøvet det meste. 

Bemærkningen faldt både kærligt og kontant, da kredsens journalist foldede paraplyen ud i et forsøg på at undgå de voldsomme regnmængder. For det var tydeligt, at der ikke var stemning for at udsætte gåturen, viljen var stærk hos sygeplejerskerne, der på afstand blev anskuet af håndværkere på havnen, der havde søgt tilflugt fra regnen i en lagerhal. 

Sol og samtale 

Der gik ikke længe før solen vandt kampen og paraplyen blev klappet sammen. Alt imens gik samtalen om nutiden, fortiden og fremtiden. For seniorsammenslutningen spænder bredt, præcis som samtalerne gør det. Et unikt rum, hvor alle har en fællesnævner, sygeplejen. Det mærker man på samtalerne, der sjældent står stille. 

De fortsatte, da gåtur blev til frokost på Handbjerg Marina. Arrangementet var blot et blandt mange for seniorsammenslutningerne rundt om i kredsen. Kunne du tænke dig at høre mere, så kan du læse om kommende arrangementer ved at klikke her. 

Glæd dig også til efterårets nummer af DSR midt, kredsens medlemsmagasin. Her kan du læse en stor reportage fra turen. Imens kan du læse det seneste nummer af kredsens medlemsmagasin her.

Hør i videon herunder hvad de to aktive i seniorsammenslutningen, Anita Døfler og Birte Jønsson, har ud af at være en aktiv del af fællesskabet.