"Medarbejderne gør mig klogere"

’Jeg lytter til mine medarbejdere og står godt i både med- og modvind,’ fremhæver Barbara Smith Dyrmose som vigtige egenskaber i sit job som afdelingssygeplejerske på Medicinsk Afsnit 1 i Horsens. Læs portræt af Barbara i kredsens medlemsmagasin og bliv klogere på arbejdslivets glæder og udfordringer.

Oprettet: 13.06.2019
Marie Adelstorp

63 medarbejdere, herunder 51 sygeplejersker, refererer til afdelingssygeplejerske Barbara Smith Dyrmose. Hun er én blandt mange sygeplejefaglige ledere, der qua deres stillingsbetegnelser står i orkanens øje, når overbelægning og knappe økonomiske ressourcer skyller ind over sundhedsvæsenet. Uagtet antallet af udfordringer tyer Barbara ofte til sin uddannelseserfaring i sit daglige arbejde; eksempelvis en efteruddannelse fra DPU, Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse.

                          ”Den har givet mig pædagogiske virkemidler, som jeg stadig trækker på. Mine erfaringer med ledelse har efterhånden lært mig, at ledelse bl.a. kræver energi, nærvær og tilstedeværelse. Men også evnen til at lytte, forstå, tale og oversætte omverdens kompleksitet til operationelle handlemuligheder,” fortæller hun.

Vind biografoplevelse for to

Kan du svare på konkurrencespørgsmålet fra bagsiden af DSR midt? I så fald kan du blive den heldige vinder af en biograftur for to personer.