Tillykke til nye midtjyske sygeplejersker

Smilene var brede, da kredsens formandsgruppe gæstede midtjyske sygeplejeskoler for at byde sygeplejerskerne velkomne til faget og overrække de nyuddannede et skinnende nyt emblem.

Oprettet: 22.01.2020
Marie Adelstorp
Foto: Maria Greve Svendsen.
Nyuddannede sygeplejersker fra VIA i Randers.

Den midtjyske formandsgruppe gav bl.a. de nyuddannede følgende ord med på vejen:

"Overgangen fra studielivet til arbejdslivet er en stor omvæltning. I har været vant til næsten dagligt at blive vurderet, og der har altid været en I kunne spørge til råds – en der havde ansvaret. Når I kommer ud som sygeplejersker, er ansvaret jeres.

Det betyder ikke, at I står alene. For I har kollegaer, som står klar til at hjælpe med gode råd og sparring. Husk det – også selvom hverdagen er travl. Husk at spørge om hjælp og husk at sige fra overfor opgaver og funktioner, som I ikke kender eller er blevet introduceret til. Opskriften på et godt arbejdsmiljø er ikke en robust medarbejder - men derimod robuste og bæredygtige arbejdspladser."

Sygeplejerskerne blev også husket på at stille krav ifm. ansættelser:
"Sygeplejersker er efterspurgte på arbejdsmarkedet. Udnyt den position til at stille krav til jeres kommende arbejdsgiver om løn og vilkår. Brug din tillidsrepræsentant eller os i kredsen, hvis du har brug for sparring."

DSR, Kreds Midtjylland ønsker alle nye sygeplejersker et stort tillykke!

Billeder fra dimmisionsfester i det midtjyske

Bemærk venligst, at billedvisningen fungerer optimalt i stor visning.