Vil du synge med andre sygeplejersker?

Så er kredsens kor 'De Syngende Sygeplejersker' måske noget for dig? Koret er altid åbent for nye medlemmer, uanset om du er studerende eller uddannet, så længe du er medlem af Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS) eller Dansk Sygeplejeråd (DSR).

Korets historie

Sygeplejekoret i den daværende Århus Amtskreds blev første gang samlet i forbindelse med DSRs 100 års jubilæum d. 25. oktober 1999. Koret optrådte ved festgudstjenesten i Aarhus Domkirke og ved den efterfølgende fest i Århus Musikhus. Amtskredsen gav i foråret 2000 mulighed for en egentlig etablering ved finansiering af et kor, der udelukkende består af sygeplejersker. 

Hvad synger koret?

De Syngende Sygeplejersker arbejder med et bredt klassisk og rytmisk repertoire: alt fra traditionelle spirituals over Alberte Winding og Agnes Obel til Elvis, Leonard Cohen og Danseorkesteret. Koret stiler efter en ren nordisk klang, og arrangementerne er 2-4 stemmige og på henholdsvis dansk, engelsk, norsk og svensk. Når koret optræder, kan repertoiret tones til lejligheden. Koret er siden august 2019 blevet dirigeret af Liv Jensen. 

Øvegange i 2020

Alle øveaftener i efteråret 2020 foregår på VIA University College, Hedeager 2, 8200 Aarhus N.

Der øves fra kl. 18.30-21.00.

  • Torsdag d. 17/9 
  • Torsdag d. 8/10
  • Onsdag d. 4/11
  • Mandag d. 7/12 (inkl. julehygge)

Følg koret

Anbefalinger for sang i en tid med Covid-19

Koret overholder de gældende anbefalinger for sang under Covid-19-pandemien. Vi tilrettelægger således øveaftenerne med, at hver korsanger har 4m2 at stå på, og vi står forskudt af hinanden, når vi synger. Derudover er der selvfølgelig desinfektionsmiddel til stede i lokalet, når vi synger, og vi minimerer fælles kaffepauser.