Bliv finansminister i dit eget liv 2021

Kreds Midtjylland udbyder ovenstående medlemsmøde. Såfremt der er ledige pladser har du mulighed for at deltage i mødet.

Oprettet: 13.03.2021
Lilli Lykkegaard

Umiddelbart efter deadline den 25. marts vil du modtage besked, om du er blevet tildelt en plads.

Indhold:

Nu har du mulighed for at deltage virtuelt i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjyllands arrangement ’Bliv finansminister i dit eget liv’.

Her kan du få viden om økonomi, pensionsforhold i forskellige livssituationer og bliv klædt på af Mette Reissmann fra Luksusfælden og Pia Ottosen fra Kvindeøkonomien til at blive finansminister i din privatøkonomi.

Hør Mette Reissmann’s bud på, hvordan du kan optimere din privatøkonomi.

Undervejs vil der være debatter og mulighed for spørgsmål. Mette Reissmann, erhvervsjurist, tv-vært i Luksusfælden på TV3, medlem af Det etiske råd, medstifter af og bestyrelsesmedlem i Kvindeøkonomien og tidligere medlem af Københavns Borgerrepræsentation og af Folketinget for Socialdemokratiet

Hvordan sikrer du dig de bedste pensionsforhold? Som Finansminister i eget liv har du det bedste udgangspunkt for at have indflydelse på din pensionsøkonomi.

Pia Ottosen kommer derfor omkring: Hvorfor skal jeg spare op? Hvordan skal jeg spare op? Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg bliver gift? Skilt? Får børn? Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Pia Ottosen, pensionsrådgiver, ambassadør for Kvindeøkonomien.

Du kan tilmelde dig her.