Nordjyske rappere hylder sygeplejersker

Seks rappere og sangere - bl.a. Gug-rapperen Jonny Hefty - fra Aalborg har sendt en stor buket sprogblomster til de sygeplejersker, der holder hovederne kolde og hjerterne varme.

Oprettet: 12.05.2020
Carsten Lorenzen

En stor buket sprogblomster, en masse respekt og stor kærlighed til de sygeplejersker, der holder hovederne kolde og hjerterne varme.

Det er indholdet i den sang, som seks rappere og sangere fra Aalborg har skrevet i anledning af sygeplejerskernes år og Florence Nightingales 200 års fødselsdag i dag, den 12. maj.

- Sangen er med til at sætte fokus på, at det kan betale sig at investere i sygeplejersker og passe godt på dem. Ikke bare i den nuværende situation med coronavirus, siger Christina Windau Hay Lund, 1. kredsnæstformand for Dansk Sygeplejeråd i Nordjylland.

 

Tak og håndtegn

Vi smider en stor tak og et par håndtegn den anden vej til Gug-rapperen Jonny Hefty , Lasse Lyd, Lars Pank, Thomas Zjakalen Riddersholm, Anders Hornshøj Laugesen, og Kaare Amstrup Olsen, der står for rap, sang, tekst og musik. Beatet er af El Peligro - grafitti af Burnon.

Som det blandt andet hedder i sangen:

”I' hverdags-superheltene - med omsorgens kræfter
fortjener guld og grønne skove, når stormen har lagt sig
stor respekt – til hver en sygeplejerske
men Florence Nightingale vil altid være den sejeste”

 

Del endelig

I er meget velkomne til at dele sangen på jeres forskellige sider på nettet.

På Facebook ligger den her: https://www.facebook.com/watch/?v=249507942958973

På YouTube her: https://youtu.be/3mWxY05YL2g