Stor glæde over praktikpris

Både overraskelsen og glæden var stor, da Neurologisk Apopleksiafsnittet 6Ø på Aalborg Universitetshospital Syd i dag modtog de sygeplejestuderendes praktikpris.

Oprettet: 20.01.2023
Carsten Lorenzen

 

- Det er overvældende og meget overraskende. Jeg blev meget mundlam. Men er virkelig glad og sætter stor pris på, at min studerende har skrevet de meget pæne ord om os, sagde klinisk vejleder Tine Sweta Jensen med favnen fuld af blomster og en plade med prisen til ophængning.

Den studerende er Anne Rønne Pedersen, der var i praktik på afsnittet i ni uger på 2. semester.

- De er megagode til at tage os ind som studerende og lære os alle mulige ting. Og så er det fede, at der ikke kun er fokus på, at det er vejlederne, der lærer, men at det er hele personalegruppen, der lærer fra sig, sagde Anne Rønne Pedersen.

Hele personalegruppen var samlet til overrækkelsen – og der var jubel og klapsalver og tydelig stolthed.

sls_praktikpris_6oe_aalborg_2001_14_large

Prisen blev overrakt af Victoria Dehn Funder Prisen blev overrakt af Victoria Dehn Funder fra forretningsudvalget i Sygeplejestuderendes Landssammenslutning, SLS.

- Jeg vil fremhæve nogle af de begrundelser, som juryen af sygeplejestuderende havde for at kåre jer som vindere: I har formået at give tiden og pladsen til den studerende. I er en afdeling, hvor man tydeligt mærker jeres engagement for de studerende ved at i skaber fokusset på dem og i inddrager dem i alt det tværfaglige samarbejde. Derudover har i haft 2 kliniske vejledere til de studerende, og det kan i den grad mærkes, sagde Victoria Dehn Funder blandt andet i sin tale.

Netop det med flere vejledere havde også stor betydning for Anne under praktikken.

- Det gør, at der er flere tidspunkter, hvor der er vejledere til stede. Men også, at de komplimenterer hinanden og gør, hvad de hver især er gode til, fortalte Anne Rønne Pedersen.

Da Tine Sweta Jensen havde fået mælet tilbage, samlede hun op på, hvad Neurologisk Apopleksiafsnittet 6Ø er god til.

- Vi kan se muligheder i de komplekse situationer. Når travlheden byder ind, når vi står med nyansatte og så videre. Når vi ikke er så mange på arbejde, synes jeg også, at vi er gode til at få de studerende med, sagde Tine Sweta Jensen.

Stort tillykke og tak for jeres kæmpe indsats!

sls_praktikpris_6oe_aalborg_2001_19_large

Klinisk vejleder Tine Sweta Jensen og studerende Anne Rønne Pedersen.