Tag et billede af ”din” generalforsamling – og vind en tur i biffen

Vi trækker lod om 2x2 biografbilletter blandt alle, der indsender billeder af generalforsamlingen bag skærmene

Oprettet: 15.10.2020
Carsten Lorenzen

Årets generalforsamling i Kreds Nordjylland mandag den 19. oktober er jo virtuel. Men hvordan ser sådan en egentlig ud? Det vil vi gerne vide og se billeder af. For vi kan jo ikke tage de sædvanlige billeder af deltagere, musik på scenen, talere og hyggesnak i krogene.

I år deltager du i generalforsamlingen på din egen skærm, mens blandt andre dirigenten og kredsformand Jytte Wester optræder foran et kamera. Men hvordan ser der ud, der hvor du deltager? Sidder du med et par kolleger og får tapas og rødvin? Får du massage af din partner, eller nyder du et fodbad – sådan som vi har foreslået i en række små videoer på Facebook de seneste uger?

Det vil vi gerne kunne fortælle om og vise i næste nummer af kredsbladet DSR Nord, hvor der som sædvanlig skal være et referat af generalforsamlingen.

Derfor trækker vi lod om 2x2 biografbilletter blandt alle, der sender et billede ind af netop ”jeres” generalforsamling. Vi skal have billedet i den bedste kvalitet, din telefon eller kamera kan levere. Og det skal sendes til clo@dsr.dk senest i løbet af tirsdag den 20. oktober. Skriv gerne et par linjer om, hvordan du/i oplevede den virtuelle generalforsamling.

Ved at sende billedet ind accepterer du/I at det må bruges i bladet, på Facebook og eventuelt i andre af Kreds Nordjylland kanaler.