Tillykke til vores nye sygeplejersker

Fredag den 1. juli var en festdag, hvor vi fik lov at sætte nålen på omkring 120 seje nyuddannede sygeplejersker fra Hjørring og Aalborg.

Oprettet: 01.07.2022
Agnete Birch Smith

Måske er ryggene lidt ekstra ranke. De nyuddannede sygeplejersker har i hvert fald grund til at være stolte. De har ikke alene gennemført sygeplejerskeuddannelsen, men også gjort det trods hele tre coronanedlukninger.

- Kæmpestort tillykke til jer alle. Det har været fantastisk at være med til at ønske tillykke til to nye seje hold nordjyske sygeplejersker, lyder det fra kredsforkvinde Christina Windau Hay Lund og kredsnæstforkvinde Bodil Laustsen.

Dimission Aalborg juli 2022

Dimission Hjørring juli 2022

De to fik ikke alene lov til at ønske de cirka 120 nyuddannede tillykke og overrække dem deres sygeplejerskenåle, de fik også lov til at uddele Lån & Spar-legatet i Aalborg. Det gik til Mette Marx Christensen, som har været aktiv i både studierådet og SLS (Sygeplejestuderendes Landssammenslutning).

Dimission Aalborg juli 2022 - Christina Windau Hay Lund, Mette Marx Christensen og Bodil Laustsen

I legatindstillingen havde studiekammeraterne bl.a. skrevet:

- Mette kæmper for bedre vilkår og rettigheder samt en højere faglighed i uddannelsen. Dette gør hun ved at være forstående, insisterende og altid have sine argumenter i orden.

En glad og rørt Mette holdt en lille improviseret tale for sine holdkammerater om bl.a. fællesskab og vigtigheden i at holde fast i det – også efter endt uddannelse.

Dimission Aalborg juni 2022 - Mette Marx Christensen

Tillykke til jer alle, siger vi i DSR Nordjylland. Velkommen i fællesskabet og til verdens bedste fag.

Dimission Hjørring juli 2022

Arbejdsgivere, ledere og erfarne sygeplejersker - tag godt imod jeres nye kolleger ude på arbejdspladserne. Selv om de er seje, skal de selvfølgelig have en god introduktion og start på det nye arbejdsliv.