Værktøjskasse til Grete modtaget i Aarhus

Værktøjskassen til DSR's formand er nået videre på den rejse, der blev indledt i Skagen

Oprettet: 12.07.2021
Carsten Lorenzen

Det var noget af en modtagelseskomité, der stod klar, da omkring 20 sygeplejersker fra Hobro og Mariager i dag kl. 10.30 ankom med toget til Aarhus – både rejsende og modtagende var naturligvis klædt i de flotte røde t-shirts m. lønløftet.

De gæve nordjyder medbragte den værktøjskasse, som skal nå formand for DSR, Grete Christensen. En kasse fyldt med opmuntringer, værktøjer og støtte fra medlemmerne.

I alt omkring 100 sygeplejersker – blandt andet fra det akutte børneafsnit på Aarhus Universitetshospital - gik mod kunstmuseet Aros Kunstmuseum, hvor kassen fik en tur op på tagterrassen med den ikoniske regnbue og fik set den fine udsigt over byen.

Herefter gik det gennem byen mod strejkecaféen i lokaler venligst udlånt af BUPL på kystvejen.

vaerktoejskasse_aarhus_10vaerktoejskasse_aarhus_3vaerktoejskasse_aarhus_8vaerktoejskasse_aarhus_9vaerktoejskasse_aarhus

 

Torsdag den 15. juli nåede stafetten med værktøjskassen til Silkeborg:-)

Sygeplejersker fra Silkeborg tog imod kassen, da den kom sejlende med kano sammen med en gruppe aarhusianske sygeplejersker.

I samlet trop gik de efterfølgende en tur forbi rådhuset, ned af Nygade og Tværgade, hvor der blev klappet, da de gik forbi caféerne og sang slagsange. Optoget ende på torvet, hvor overdragelsen af værktøjskassen skete med fine taler fra både Aarhus og Silkeborg.

vaerktoejskasse_silkeborg_6vaerktoejskasse_silkeborg_4vaerktoejskasse_silkeborg_1