NordNyt 12.10.17

Valgkryds.jpg

Valgkamp i Kreds Nordjylland

Valgkampen til den nye kredsbestyrelse er gået i gang. Jytte Wester er allerede genvalgt som kredsformand uden modkandidater, men hele seks medlemmer kæmper om de to pladser som kredsnæstformand, mens 25 har meldt sig som kandidater til de 13 pladser som menige kredsbestyrelsesmedlemmer. Der åbnes for elektronisk afstemning den 25. oktober – afstemningen afsluttes den 7. november. Der kan stemmes på højst to kandidater til posterne som kredsnæstformænd og op til fire kandidater til de 13 bestyrelsespladser. Valgmøder Der bliver tre valgmøder med kandidaterne til kredsnæstformænd: Frederikshavn: Torsdag den 26. oktober kl. 16.30 – 18.00 Aalborg: Mandag den 30. oktober kl. 19 – 21 Thisted: Tirsdag den 31. oktober kl. 16.00 – 17.30 Find sted og tilmelding her. Skypemøde Den 31. oktober 2017 kl. 19 – 21 kan du stille spørgsmål til og tale med kredsnæstformandskandidaterne på Skype. Nærmere oplysninger følger. Kandidater på generalforsamling Forud for generalforsamlingen tirsdag den 24. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center stiller kandidaterne op i forhallen. De er klar til en lille snak fra kl. 16.30 – 17.30.

 

Generalforsamling

20102015_Afstemning.jpg

Sidste frist for tilmelding

Gå ikke glip af en god aften med vigtige fagpolitiske debatter, kollegial hygge og gode konkurrencer. På tirsdag – den 17. oktober – er det sidste chance for at melde sig til årets generalforsamling den 24. oktober.

> Læs mere

Kom til aktion den 7. november

Med slagordene ”Stop besparelserne – sig ja til velfærden” bliver der den 7. november holdt aktioner landet over. Her kan du sammen med eksempelvis andre sygeplejersker, pædagoger, lærere og sosu’er – både offentlige og private – sige fra over for skattelettelser og i stedet støtte investeringer i velfærd. Det er initiativet Danmark for Velfærd, som bl.a. DSR er med i, der inviterer til aktionen – ligesom det gjorde den 4. oktober, hvor cirka 3.400 tillidsvalgte holdt protestmøde i Odense. Find din lokale gruppe, og se, hvad der sker nær dig den 7. november her:

> Læs mere Hjertestarter_lille1.jpg

Sygeplejersker bag hjertestarterdag i Zoo den 16. oktober

Tag familien med i Aalborg Zoo mandag i efterårsferien, den 16. oktober kl. 10.30-15.30, hvor de kan prøve at give hjertemassage og indblæsninger på en genoplivningsdukke.

> Læs mere