NordNyt 31.10.18

Generalforsamling_2018_131.jpg

Sygeplejerskepris til Lis Kjær Larsen

- Jeg er selvfølgelig glad. Det er jo en anerkendelse af mit arbejde, sagde en overvældet Lis Kjær Larsen fra Ortopædkirurgisk afsnit 109 i Hjørring, da hun fik overrakt Nordjyllands Sygeplejerskepris under Dansk Sygeplejeråd, Kreds Nordjyllands generalforsamling. Hun var indstillet til prisen af en kollega for bl.a. sit store arbejde med benamputerede patienter.

> Læs mere

Arbejdsmiljødøgnet: Arbejdspladsbesøg døgnet rundt

- Det har været fantastisk at komme ud og se den mangfoldighed, der er i vores fag – og opleve den store dedikation, der er til arbejdet blandt sygeplejerskerne, siger kredsformand Jytte Wester. Kredsbestyrelsen havde travlt den 25.-26. oktober. I anledning af den internationale arbejdsmiljøuge var der nemlig planlagt besøg på et meget bredt udsnit af de arbejdspladser, de nordjyske sygeplejersker er ansat på. Formålet var at få et indtryk af det meget forskellige arbejdsmiljø, høre medlemmernes glæder og bekymringer og få gode idéer med hjem til bestyrelsesarbejdet og kredskontoret. - Det giver os en viden, som vi kan arbejde videre med i kredsbestyrelsen: Er der nogen særlige indsatsområder, som vi med fordel kan fokusere på – f.eks. uddannelse, strukturering af arbejde, arbejdsmiljø eller udvikling af sygeplejen, siger Jytte Wester. - Jeg vil gerne takke de mange arbejdspladser, som vi fik lov til at besøge, lyder det fra kredsformanden.

> Se billeder fra alle besøgene

Husk at stemme

gruppebillede_naestformandsvalg_2018.jpg

Næstformandsvalg i DSR

Fem sygeplejersker stiller op til de to poster som næstformand i Dansk Sygeplejeråd. Klik på linket herunder for at se navnene og deres valgoplæg, hvor de præsenterer sig selv og deres mærkesager. Du kan stemme frem til 8. november kl. 8:00 - brug det link, du har fået sendt på mail (eller i et brev) eller brug NemId ved at følge linket herunder.

> Læs mere og stem her

Tjek din lønseddel

Hver tredje sygeplejerske oplever fejl i lønsedlerne

Der holdes landsdækkende løntjek i uge 46 og 47. Løntjekkampagnen er en del af 'Er du OK-samarbejdet' mellem FTF og LO. I Nordjylland tager kredsbestyrelsen rundt på sygehusene i Frederikshavn, Hjørring, Thisted, Farsø, Hobro og Aalborg for at opfordre alle til at tjekke lønsedlerne for fejl - der kan være rigtig mange penge at hente, hvis du er indplaceret forkert eller ikke får de rigtige tillæg.> Læs mere om arbejdspladsbesøg om løntjek Torsdag den 22. november 2018 kl. 13.30 – 16.30 er der Åbent Hus på kredskontoret, hvor du kan få råd og vejledning til, hvordan du kan tjekke din lønseddel. Husk at tage en lønseddel med.

> Læs mere om Åbent Hus Julehygge_2017_47.jpg

Nu er det jul igen...

Du kan møde både julemand, nisser og gode kolleger, når kredsen inviterer til den traditionsrige julehygge på kredskontoret onsdag den 5. december kl. 14-18. Der er ingen tilmelding - og du tager bare hele familien med. Så sørger vi for slik, gløgg, ler og gran.

> Læs mere