Julehilsen og tilbud til dig fra Kreds Nordjylland - Nordnyt 12.12.19

Jytte_Wester.jpg

Glædelig jul og godt sygeplejerskeår

Juleaften, nytårsmorgen og midt om natten – altid er der sygeplejersker på arbejde. Uanset om du skal tilbringe højtiden med din familie eller med dine kolleger, så vil jeg ønske dig en rigtig glædelig jul. Jeg vil også sige godt nytår. 2020 er af FN’s sundhedsorganisation WHO udnævnt til at være ’Year of the Nurse and Midwife’ (sygeplejersken og jordemoderens år). Det vil vi i Dansk Sygeplejeråd bruge som en ekstra mulighed for at profilere faget og jer.

 

Rundringning

Tag godt imod nyuddannede

Pengene er fundet til at ansætte ekstra sygeplejersker, men i en tid med sygeplejerskemangel, kræver det desværre mere end økonomi, hvis der i 2021 skal være ansat 1000 ekstra sygeplejersker på de danske sygehuse. - Det betyder meget for fastholdelsen, at nyuddannede sygeplejersker bliver taget godt imod på arbejdsmarkedet, så de ikke forlader faget igen, siger kredsformand Jytte Wester. Derfor glæder hun sig over, at kredsbestyrelsen har oplevet, at flere nyuddannede er blevet taget bedre imod på de nordjyske arbejdspladser. Det er i hvert fald tendensen de seneste to gange, kredsbestyrelsen har ringet rundt til nyuddannede sygeplejersker.

 

Tilbud til dig

Tilmeld dig kredsens arrangementer

Kalenderen på kredsens hjemmeside er ved at blive fyldt med spændende arrangementer som for eksempel Sygeplejerske i Forsvarets reserve, Sofie Bio og Informationsmøde om APN uddannelsen. Der kommer løbende flere arrangementer til, så hold øje med hjemmesiden. Arrangementerne bliver også lagt på kredsens side på Facebook. Tilmeldingen er åben.

> Tilmeld dig arrangementer

Arbejdsmiljøprisen 2020

Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?

Arbejdsmiljørådet kårer fire vindere af Arbejdsmiljøprisen 2020. Har I gjort en særlig indsats for at skabe et bedre arbejdsmiljø, og kan I se, at det virker? Så er det nu, I skal indstille jeres arbejdsplads til Arbejdsmiljøprisen 2020. Fristen for indstillinger er den 14. januar 2020.

> Indstil til Arbejdsmiljøprisen her