NordNyt 24.05.18

JytteWesteranbefaling.jpg

Jytte Wester: Derfor har jeg stemt ja

- Det er vigtigt, at I afgiver jeres stemme, siger kredsformand Jytte Wester. Se, hvorfor hun har stemt ja til overenskomsten (OK18) i en kort videohilsen.

Sådan stemmer du

I forbindelse med afstemningen om overenskomsten (OK18) er der sendt en mail til dig med et direkte link til at stemme. Desværre har nogle mailudbydere så stærkt et spamfilter, at mailen er fanget heri. Har du ikke modtaget en mail, kan du i stedet gå ind og stemme med dit NemID i linket nedenfor. Sidste frist for at stemme er den 3. juni kl. 23:59.

> Stem her BenjaminOlivaresBoegeskov.png

Dokumentation vs. omsorg?

Du kan stadig nå at melde dig til medlemsmødet "Dokumentation, omsorg og moralsk stress - en etisk dialog", der bliver holdt torsdag den 31. maj på kredskontoret i Aalborg. Her vil ph.d. docent Benjamin Olivares Bøgeskov introducere deltagerne til en etisk argumentationsmetode, som kan være med til at styrke beslutningsprocessen under en interessekonflikt: Skal jeg bruge tid på dokumentation eller omsorg? Læs mere i linket nedenfor, hvor du også kan se, hvordan du tilmelder dig (vi har udvidet tilmeldingsfristen).

> Læs mere