NordNyt - Husk tilmelding til generalforsamling 06.10.2020

DSR_GF_optakt.jpg

Generalforsamling med fodbad, massage, chips og rødvin

Torsdag den 8. oktober er sidste dag for tilmelding til årets generalforsamling i Kreds Nordjylland, hvis du vil være sikker på at få alle de tekniske informationer og detaljer i god tid samt være sikker på at kunne stemme. For generalforsamlingen er virtuel, og du deltager fra en skærm (pc, tablet eller smartphone) hjemme hos dig selv, hos en god kollega eller på din arbejdsplads. Dermed får corona desværre endnu en gang indflydelse på vores hverdag og arrangementer ... Heldigvis er der også fordele. For nu kan du tage fodbad, mens du ser og hører Jytte Wester aflægge beretning. Du kan få massage, mens regnskabet fremlægges, og du kan skåle i rødvin, når årets sygeplejerskepris overrækkes. Undervejs kan du også nippe til lidt tapas, chips eller pizza - i år bestemmer du selv menuen. På kredsens facebookside har vi lagt en række små videoer ud med forslag til, hvordan du kan holde en alternativ generalforsamling. Se en af dem her. HUSK TILMELDING VIA LINK HERUNDER:

>Tilmelding

Kan vi få fat i dig?

Husk at opdatere dine oplysninger

Har du fået nyt job? Er du flyttet? Har du fået nyt telefonnummer eller email? Så husk at opdatere dine oplysninger hos Dansk Sygeplejeråd. I denne coronatid, hvor det er svært at mødes fysisk, er det vigtigere end nogensinde, at vi har de korrekte oplysninger. Tjek det gerne en ekstra gang for en sikkerheds skyld. Følg linket til "Min side" på hjemmesiden.

> Min side

Følg med på hjemmeside, nyhedsbrev og Facebook

Kreds Nordjylland har desværre måttet aflyse stort set alle arrangementer, så vi ikke medvirker til at sprede smitte. Derfor vil kredsen i den kommende tid bruge både hjemmesiden og Facebook endnu mere intensivt. Så kig ind på hjemmesiden med jævne mellemrum og følg gerne kredsen på Facebook. Vi vil også fremover sende lidt flere nyhedsbreve som dette. Bladet DSR Nord kommer også som sædvanligt - du skulle gerne netop have fået et nummer med beretningen til generalforsamlingen. Næste nummer udkommer i december.