NordNyt - Nordjyske tilbud til dig 11.06.2020

Jytte_Wester_nordnyt_0420.jpg

Tilbud til nordjyske sygeplejersker

Vi sender her en samlet oversigt over de tilbud, du forhåbentlig kan benytte dig af til efteråret. Måske du vil tage en god kollega med i Sofie Bio eller deltage i et af vores kurser om bl.a. demens eller diabetes? Der er også vores generalforsamling, hvor årets sygeplejerskepris bliver uddelt. Vi lever i en uvis tid pga. corona, så vi er nødt til at tage forbehold for, at vores arrangementer selvfølgelig skal leve op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derfor kan vi risikere at skulle udskyde, aflyse, flytte eller ændre på formen af nogle af arrangementerne – det ved vi først til den tid. Bedste hilsner Jytte Wester, kredsformand

18. august og 11. november

Møde for sygemeldte sygeplejersker

Dagen vil give dig viden om de væsentligste regler som sygemeldt i forhold til jobcenteret. Målet for dagen er, at du bliver klædt på til mødet med din sagsbehandler og overordnet kendskab til dine rettigheder, muligheder og pligter som sygemeldt. > Læs mere og tilmeld dig mødet i august her > Læs mere og tilmeld dig mødet i november her

31. august

Temadag om sår og sårbehandling

Få den nyeste viden om sårbehandling fra to sårsygeplejersker fra hhv. Aalborg Universitetshospital og UCN. I løbet af dagen kommer vi bl.a. omkring hygiejne, infektioner, debridering, sårvurdering, produktvalg og venøse sår. Tilmeldingsfrist 17. august.

> Læs mere og tilmeld dig her

2. september

Temadag om diabetes

På dagen bliver du klædt godt på af sygeplejersker fra Steno Diabetes Center Nordjylland og UCN. Dagen kommer bl.a. til at handle om diabetesstatus 2020, senkomplikationer og patientens perspektiv. Tilmeldingsfrist 19. august.

> Læs mere og tilmeld dig her

21. september

Temadag om KOL

Dagen byder bl.a. på oplæg om livet med KOL, trivsel, udfordringer og sygepleje i forbindelse med KOL. Tilmeldingsfrist 7. september.

> Læs mere og tilmeld dig her

19. oktober

Generalforsamling

Vi håber på en god aften med god mad, faglige debatter, levende musik og godt selskab med tidligere og nuværende kolleger eller studiekammerater. Tilmeldingsfrist 12. oktober.

> Læs mere og tilmeld dig her

26. oktober

Møde for nyuddannede

Er du blevet færdiguddannet som sygeplejerske i år, vil vi gerne invitere dig til møde på kredskontoret. Du må tage alle de spørgsmål med, som du har brug for at vende med kredsen og andre nyuddannede. Det kunne f.eks. være, hvad du skal være opmærksom på på din lønseddel. Tilmeldingsfrist 19. oktober.

> Læs mere og tilmeld dig her

27. oktober

Temadag om demens

På temadagen vil du bl.a. blive klogere på, hvordan du kan bruge en neuropædagogisk tilgang og en personcentreret omsorg til mennesker med demens. Du vil også få en generel introduktion til demens og demensforløbet. Tilmeldingsfrist 13. oktober.

> Læs mere og tilmeld dig her

9., 11. og 12. november

Sofie Bio

Kom med i Sofie Bio i Thisted, Frederikshavn eller Aalborg, og se den stærke dokumentarfilm 'Blodets bånd'. Det er en film om svigt, løgne og en families kollektive fortrængninger, men det er også en film om kærlighed, der overskygger alt. Forud for filmen vil der være et cirka 45 minutters oplæg, der relaterer sig til filmen. > Læs mere og tilmeld dig Thisted her > Læs mere og tilmeld dig Frederikshavn her > Læs mere og tilmeld dig Aalborg her

2. december

Julehygge

Der skal julehygges på kredskontoret med æbleskiver, gløgg og aktiviteter for børnene - ligesom der plejer.

> Læs mere her

Kommer senere

Kurser under Folkeuniversitetet

Vi håber, at vi som sædvanligt kan tilbyde en række kurser i samarbejde med Folkeuniversitetet. Planlægningen er i fuld gang – så hold øje med Kreds Nordjyllands hjemmeside.

Tilbud til kredsens seniorer

Som medlem af Kontaktudvalget kan du i år komme: - På udflugt til Børglum Kloster > Læs mere om Børglum Kloster og tilmeld dig her - Til foredrag med Flemming Retbøll fra TV2/Nord > Læs mere om Flemming Retbøll og tilmeld dig her - Til foredrag med sygeplejerske Peter Korslund > Læs mere om Peter Korslund og tilmeld dig her - Til den vanlige julefrokost i Papegøjehaven. > Læs mere om julefrokosten og tilmeld dig her