NordNyt - Vær med til at bestemme 19.03.2021

Har_du_stemt.jpg

Vær med til at bestemme

Det er medlemmerne, der skal beslutte, om det skal være et ja eller et nej til overenskomstaftalerne. Men for at resultatet afspejler medlemmernes holdning, kræver det, at flertallet stemmer. Det har 38% af de nordjyske medlemmer i skrivende stund gjort på det kommunale og regionale område. Husk at afgive din stemme, så du også er med til at bestemme - så din overenskomst ikke bliver besluttet af de få, men af os alle.

> Se en kort videohilsen fra kredsformand Jytte Wester her

Godt at vide om ferie og særlige fridage

Hvad er reglerne for 1. maj og Grundlovsdag? Har jeg ret til at holde fri i begge de weekender, der omkranser en ferieuge? Hvad hvis jeg bliver syg op mod min ferie? Det og meget mere kan du blive klogere på i oversigten over de væsentligste regler om ferie og helligdage for kommunalt og regionalt ansatte herunder.

> Se oversigten her

 

Virtuelle medlemstilbud:

Lad os sammen komme gennem corona-"tågen" Du har stadig mulighed for at deltage i Kreds Nordjyllands virtuelle arrangement om at komme gennem corona-"tågen" sammen. Arrangementet bliver holdt nu på tirsdag (den 23. marts) kl. 16.00-17.30.

> Læs mere og tilmeld dig her

Bliv finansminister i dit eget liv

Kreds Midtjylland har givet os nordjyder mulighed for at deltage i deres tilbud og blive klogere på vores egen økonomi og pensionsforhold i forskellige livssituationer. Arrangementet er den 15. april kl. 16.30-19.30.

> Læs mere og tilmeld dig her Skilt_pitstop_til_Apsis.jpg

Kort nyt om arbejdsmiljø til AMiR

Kredsens arbejdsmiljøgruppe inviterer alle nordjyske arbejdsmiljørepræsentanter til korte, virtuelle møder, hvor de kan blive klædt på med det seneste nye om arbejdsmiljø. Næste møde er den 8. april kl. 13.00-13.30.

> Du finder datoer og info om tilmelding her