NordNyt, DSR Kreds Nordjylland

Elektronisk nyhedsbrev fra DSR, Kreds Nordjylland

0111_lille1.jpg

Kære nordjyske sygeplejerske

Sommeren er godt i gang, og for mange betyder det, at den velfortjente ferie fylder meget i ens tanker. Jeg går i hvert fald selv og glæder mig til at få besøg af mine børnebørn i sommerhuset og krydser fingre for vejr til is på terrassen. Men hvis der er plads i hovedet, vil jeg gerne bidrage med endnu en lille tanke, der måske kan vokse sig stor hen over sommeren: Valg. Hvilket valg, tænker jeg på? Faktisk tre forskellige. Hvis du er interesseret i at diskutere sygepleje og sundhedspolitik og kunne tænke dig at få større indflydelse på Dansk Sygeplejeråd, så vil jeg gerne opfordre dig til at stille op til kredsbestyrelsen. Det kan du gøre fra 1. september. 21. november forgår de to andre valg: Det regionale og det kommunale. Vi i Kreds Nordjylland vil bruge valgkampen op til på at markere vores syn på, hvordan det fremtidige sundhedsvæsen skal være – og det samme har du mulighed for på diverse valgmøder eller i pressen. Nu er tanken givet videre, og jeg vil blot ønske en rigtig god sommer. Kredsformand Jytte Wester

Kongres_kredsbestyrelse.jpg

Vil du være med i kredsbestyrelsen?

Er du interesseret i at diskutere sygepleje, sundhedspolitik og arbejdsforhold – og samtidig få større indflydelse på din fagforening? Så skal du overveje at stille op til en plads i bestyrelsen i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Nordjylland. Der er valg til efteråret, hvor der skal vælges formand, to næstformænd og 13 menige bestyrelsesmedlemmer.

> Læs mere

Stil krav til OK18

 

Langt de fleste medlemmer af Dansk Sygeplejeråd skal have ny overenskomst i foråret 2018. Inden kravene udtages er det vigtigste at høre, hvilke krav du og dine kolleger har til den kommende overenskomst. Klik her for at læse, hvordan du får indflydelse på kravene:

> Læs mere

Søg midler fra Græsrodsfonden

Hvis en gruppe sygeplejersker i kredsen har lyst til at holde et fagligt arrangement, er der mulighed for at søge støtte fra Kreds Nordjyllands nye fond. Kredsen vil gerne støtte de gode initiativer i Nordjylland og har derfor etableret Græsrodsfonden i forbindelse med udviklingsprojektet SAMMEN OM DSR. Her kan sygeplejersker søge støtte på op til 3000 kroner til fx en oplægsholder eller kaffe og brød. Har du en god idé, så ring og få en snak med politisk chefkonsulent Lilli Lykkegaard på 4695 4861 – eller send en mail til nordjylland@dsr.dk att. Lilli Lykkegaard.

 

Kommunal- og regionsrådsvalg:

Valgkort.jpg

Indflydelse til sygeplejersker

Tirsdag d. 21. november går Danmark til stemmeurnerne for at vælge de politikere, der de næste fire år lægger kursen i regioner og kommuner. De samme politikere er jo arbejdsgivere for en meget stor del af medlemmerne i Dansk Sygeplejeråd. Derfor er det vigtigt at få så stor indflydelse på både sammensætning af by- og regionsråd og den førte politik som overhovedet muligt.

> Læs mere