Årets praktikpris gik til ...

... Gynækologisk Ambulatorium på Slagelse Sygehus, som fik sig lidt af en overraskelse, da en tidligere studerende pludselig dukkede op sammen med SLS-repræsentanter, kredsnæstforkvinde Anja Hoyer Didriksen, blomster, kage, presse, fotograf - og nogle flotte taler.

Oprettet: 26.01.2023

På Gynækologisk Ambulatorium på Slagelse Sygehus var der stor glæde, da de i mandags blev  kåret som vindere af ”Årets Praktikpris 2022”.

På baggrund af studerendes indstillinger, begrundede juryen deres valg med, at afdelingen:

  • I høj grad er en personalegruppe, som løfter i flok for at sørge for gode praktikforløb for sygeplejestuderende.
  • Har indrettet et klinisk kompetencecenter på afdelingen, hvor både sygeplejestuderende og SSA-elever mødes for at øve færdigheder. Det er til stor glæde for de sygeplejestuderende og med til at øge trygheden i de sygeplejefaglige kompetencer.
  • Har et simulationslaboratorium, hvor studerende og elever oplever, der ikke er nogen dumme spørgsmål, hvilket er med til at skabe plads til refleksion

Og så var personalet i ambulatoriet endda så søde at give den sygeplejestuderende en fødselsdagsgave, da hun havde fødselsdag under praktikperioden Det må siges at være et særligt engagement for et praktiksted!

Kredsnæstforkvinde, Anja Hoyer Didriksen, var med til overrækkelsen og takkede afdelingen på vegne af DSR Kreds Sjælland. Hun takkede for den store indsats de gør for deres studerende og for, at de har skabt et unikt studiemiljø. Deres indsats resulterer i, at de studerende får et godt, solidt læringsudbytte, og at vi på sigt får nogle højt kvalificerede kollegaer.

Endnu en gang stort tillykke til Gynækologisk Ambulatorium på Slagelse Sygehus med den velfortjente udnævnelse!