Deltag i faglige arrangementer i Kreds Sjælland

Der er lidt af hvert på programmet – fx kan du høre om søvn og stress, sygepleje til patienter med covid-19, og om, hvordan du kan undgå udbrændthed og medfølelsestræthed ved psykisk krævende arbejde. Nurse Ruth taler om ”Ny sygeplejerske – uden panik.” Og så er der virtuel fagdag med blandt andet Peter Mygind.

Oprettet: 26.03.2021

Så er programmet med de faglige medlemsarrangementer klar: Faglige arrangementer forår og sommer 2021

Arrangementerne i foråret og i forsommeren vil stadig være virtuelle, men fra september satser vi på at holde fysiske arrangementer igen.

Du kan fx høre om søvn og stress, sygepleje til patienter med covid-19, og om, hvordan du kan undgå udbrændthed og medfølelsestræthed ved psykisk krævende arbejde.

Som nyuddannet sygeplejerske er der meget at forholde sig til – men gå ikke i panik! Deltag i stedet i oplæg med Nurse Ruth, der med et glimt i øjet giver masser af gode råd til starten på sygeplejerskejobbet.

Selv fagdagen den 1. juni er virtuel. Her vil du kunne høre Peter Mygind og et oplæg med Jette Holt fra Statens Seruminstitut. Fagdagens program er næsten helt på plads – men du kan roligt tilmelde dig allerede nu, for du kan jo hoppe på og af, som du vil, fordi det foregår virtuelt.

Se alle faglige arrangementer på hjemmesiden, hvor du også tilmelder dig …

Hvis du skulle opleve problemer med tilmeldingen, så ring på 7021 1664 eller skriv til sjaelland@dsr.dk

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger eller studiekammerater til forårets og sommerens arrangementer - hvad enten det er virtuelt eller ved fysisk fremmøde.