Flot åbning af ny sygeplejerskeuddannelse i Holbæk

Den røde løber var rullet ud, da 30 nye studerende på sygeplejerskeuddannelsen trådte ind på den nye sygeplejerskeuddannelse i Holbæk.

Oprettet: 05.09.2018

For første gang i 20 år kan man nu uddanne sig til sygeplejerske i Holbæk, det skulle derfor fejres da man d. 3. september kunne slå dørene op for de sygeplejestuderende. Uddannelsen er skruet sammen, så man får et tæt samarbejde med Holbæk Sygehus og Odsherred, Kalundborg, Holbæk og Lejre kommuner, derigennem vil de studerende få stor indsigt i forløbet som patienten gennemgår og kan se, hvordan man kan skabe større sammenhæng i den enkeltes behandling. Det tætte samarbejde mellem uddannelse, sygehus og kommuner skal også sikre en stærk kobling mellem klinik og praksis.

På åbningsdagen var der et stort fremmøde af bl.a. Regionsrådsformand Heino Knudsen, borgmester Christina Krzyrosiak Hansen og uddannelsesleder af sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk Anne Bondesen.  Formand for DSR Kreds Sjælland Helle Dirksen og næstformand Anja Pedersen var også med på den festlige dag, hvor de fik hilst på de nye studerende. 

Se mere fra åbningen her

Se flere billeder fra åbningen her