Har du Danmarks bedste TR eller AMiR?

Her i efteråret sætter A4 Medier fokus på de tillidsvalgtes store betydning. Fortjener din TR eller AMiR en hyldest? Fortæl os hvorfor, og indstil din TR til at blive kåret som Årets TR 2022 – der følger en check på 25.000 kr. med. Eller indstil din AMiR til en anden fornem pris.

Oprettet: 12.09.2022

Tillidsrepræsentanter varetager deres kollegers interesser over for ledelsen, og de er omvendt ledelsens sparringspartnere. De er rygraden i den danske model, og derfor vil A4 i efteråret hylde det værdifulde arbejde, som tillidsvalgte hver dag yder lokalt for at sikre ordentlige løn- og ansættelsesvilkår, løse konflikter, støtte kollegaer, samarbejde med ledelsen og i det hele taget få arbejdspladsen til at fungere. Også arbejdsmiljørepræsentanterne (AMiR) trækker et stort læs for at sikre arbejdspladsen et godt arbejdsmiljø. 

Fortjener din TR eller din AMiR en hyldest?
Sidste efterår satte A4 Medier fokus på at findet Årets TR. I år er der flere kategorier og dermed også flere priser. Som noget nyt kan du, udover din tillidsrepræsentant, nu også indstille andre til en pris:

  • Årets arbejdsmiljørepræsentant
  • Årets initiativ
  • Årets organiser
  • Årets samarbejdspris
  • Årets tillidsrepræsentant
  • Årets uddannelsesmentor

Hvordan indstiller du din TR, AMiR eller kollega?
Fortæl os, hvorfor det lige er DIN TR,  AMiR eller kollega , der skal have en pris for sin indsats. Alle kan sende en indstilling på a4tr.dk. Der er åbent for indstillinger til den 23. september.

Vinderen kåres til den store prisfest 17. november i DR Koncerthusets Studie 2 i København.