Kom med til Folkemøde Møn

Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland, inviterer sammen med Sundhedskartellet til debat om arbejdsmiljøet på regionens arbejdspladser, på Folkemøde Møn.

Oprettet: 15.08.2018

Det psykiske og fysiske arbejdsmiljø har i lang tid været i forværring på regionens arbejdspladser, senest har en række påbud fra Arbejdstilsynet på flere af regionens sygehuse sat fingeren på det store ømme punkt, nemlig det eksplosive arbejdspres. Hvilke håndtag skal der skrues på, hvis kursen skal vendes? Og skal der virkelig påbud til, førend regionen lytter til medarbejderne? Sundhedskartellet inviterer til en konstruktiv debat om, hvordan vi igen får et sundt arbejdsmiljø til fordel for medarbejdere og patienter. Kom med og gør din stemme hørt til Folkemøde Møn og få stillet dit brændende spørgsmål. I panelet kan du bl.a. høre: Heino Knudsen (A), Gitte Simoni (O), Jørgen Holst (Ø) og Jens Ravn (V).

DATO Lørdag d. 25. august

TID kl. 10.30 – 11.20

STED Folkemødescenen Folkemøde Møn 4780 Stege 

Du vil også kunne besøge os på pladsen fredag og lørdag, hvor DSR Kreds Sjælland vil være at finde ved vores stand, så kom forbi og få en god snak!