Kom til generalforsamling den 27. oktober i Vordingborg

Kom og mød kredsens forkvindegruppe. Vær med i debat om fag og sag. Hør oplæg om ligeløn med Emma Holten. Se, hvem der får Sygeplejerskeprisen. Få en snak med nye og tidligere kolleger og studiekammerater og få lidt lækkert at spise. Det hele sker d. 27. oktober i DGI-Huset i Vordingborg. Vi glæder os til at se dig.

Oprettet: 09.09.2022

På generalforsamlingen i år er vi så heldige at få besøg af Emma Holten, der vil sætte ligeløn og værdisætning af omsorgsfagene på dagsordenen.  Tag din kollega med og kom og deltag i en eftermiddag og aften, hvor DIT fag er i fokus.

Om oplægget ved Emma Holten
For at skabe et samfund, hvor omsorgsarbejde bliver økonomisk værdsat, som det burde, og kulturelt værdsat, som det fortjener, skal vi konfrontere hele den økonomiske model, der ligger bag politikernes beslutninger. Emma Holten vil fortælle om, hvor den historiske devaluering af kvindefagene træder allergrellest frem i dag, og hvad vi kan gøre for at ændre det.

Emma Holten
Emma Holten
Fotograf Claudia Vega

Om Emma Holten
Emma Holten (f. 1991) er feministisk aktivist og kønspolitisk konsulent. I 2014 lavede hun projektet SAMTYKKE om sin egen erfaring med digital seksuel vold. Siden da har hun arbejdet med en række emner. Blandt dem magt på arbejdspladsen og feminisme i kunst og litteratur. Siden 2019 har hendes primære fokus været feministisk økonomi. Læs mere om Emma Holten.

Om generalforsamlingen
Du tilmelder dig via kredsens hjemmeside

Har du forslag, som du gerne vil have drøftet på generalforsamlingen?
Hvis du har forslag, som du ønsker til drøftelse på generalforsamlingen, så send det senest den 19. september 2022 til sjaelland@dsr.dk