Kredsen aflyser arrangementer i marts

Selvfølgelig kunne emnet Corona ikke undgå at fylde en del på kredsbestyrelsens møde den 10. marts, men også OK21 og årets generalforsamling var blandt emnerne.

Oprettet: 10.03.2020

Kredsen har besluttet at aflyse alle arrangementer i marts måned for at forebygge yderligere spredning af corona-virus, især blandt sundhedspersonalet. Kredsbestyrelsen drøftede på sit møde i dag den alvorlige situation og de mange konsekvenser for medlemmer, borgere og patienter. Foreløbig er det alene arrangementer i marts, der er aflyst, men situationen vil løbende blive vurderet, og de medlemmer, der har tilmeldt sig arrangementer i kredsen, vil blive orienteret pr. mail ved aflysning.
Vi er selvfølgelig rigtig kede af at skulle aflyse, men det er vigtigere, at vi passer på hinanden, vores borgere og patienter.

I marts måned betyder det, at følgende arrangementer aflyses:

11. marts medlemsbio i Hvalsø

12. marts medlemsbio i Slagelse

19. marts medlemsbio i Nykøbing Falster

23. marts TRIO-temadag

31. marts oplæg v. Lola Jensen på Nykøbing Falster sygehus

 

Vigtig information om corona-virus

Du kan løbende holde dig opdateret om situationen vedr. udbredelsen af corona-virus på myndighedernes fælles hjemmeside www.coronasmitte.dk
Desuden kan du på DSR’s hjemmeside på sitet www.dsr.dk/corona løbende orientere dig om, hvordan du som sygeplejerske skal forholde dig, hvis du skal arbejde med corona-virus. Her kan du også læse om reglerne vedrørende løn og ansættelse, hvis du bliver smittet eller kommer i karantæne.

 

Kredsbestyrelsen drøftede også …

Planlægningen af årets generalforsamling den 27. oktober er i fuld gang, og vi har været så heldige, at Jacob Birkler kommer og holder et oplæg om de etiske aspekter i sygeplejerskernes hverdag. Generalforsamlingen vil blive afholdt i DGI-Huset i Vordingborg. Tilmeldingen er endnu ikke åben, men hold øje med hjemmesiden.
Det indledende arbejde med fornyelse af overenskomsterne for de regionalt og kommunalt ansatte sygeplejersker (OK21) er i fuld gang. Det betyder, at hvis du arbejder inden for disse områder, kan du godt allerede nu begynde at overveje, hvad du synes, DSR skal prioritere. Du vil senere høre mere om, hvordan du kan komme med dine forslag.