Medlemsmøde om OK21 i Kreds Sjælland

God debat om de kommende overenskomstforhandlinger på det regionale og kommunale område

Oprettet: 19.08.2020

Kredsformand Helle Dirksen bød velkommen til deltagerne på medlemsmødet den 18. august om de kommende overenskomstforhandlinger på det regionale og kommunale område. Herefter fik Dansk Sygeplejeråds formand, Grete Christensen, ordet. Hun orienterede om forløb, tidsramme og mulige prioriteringer i forhold til de forhandlinger, der sætter rammen for løn, arbejdstid, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling, pension og meget andet - set i lyset af det økonomiske bagtæppe, som Coronaen har sat sit præg på. Der var også et tilbageblik på strejken i 2008, og Grete forklarede, hvorfor det er altafgørende at få Christiansborg på banen, hvis vi skal ligelønsproblematikken til livs.Grete Christensen OK21

Efterfølgende var der lagt op til debat med formand Grete Christensen og næstformand Dorthe Boe Danbjørg. Det var en sluttet men særdeles engageret skare af medlemmer, som på denne lune augustaften var mødt op, og der var en rigtig god debat om prioriteringerne. 

Læs meget mere om OK21 på DSR’s hjemmeside – og husk at indsende DINE krav senest den 31. august – det gør du via samme site på hjemmesiden.