Nødråb fra 11 faglige organisationer

Situationen på Holbæk Sygehus er helt uholdbar, arbejdspresset er enormt. Ledelsen har ihærdigt forsøgt at få enderne til at mødes, men de faglige organisationer udtaler: Regionen skal finde midler til at redde sygehuset fra et sammenbrud – lige nu!

Oprettet: 17.11.2017

Situationen på Holbæk Sygehus er helt uholdbar og kræver politisk handling. Medarbejdere på Holbæk Sygehus har efterhånden mange gange hen over sommeren og efteråret påtalt de pressede arbejdsforhold på sygehuset, men ifølge Region Sjælland kan der først tilføres flere ressourcer til næste år. I en pressemeddelelse fra 11 faglige organisationer appelleres der til, at Regionsrådet tager ansvaret på sig og retter op på de forhold, som man hidtil ikke har grebet rettidigt ind overfor.

Kredsformand i Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland, Helle Dirksen, siger: "Regionen er simpelthen nødt til at finde de nødvendige midler. Det kan ikke vente til det nye år. Regionen skal og bør lytte, når vi fra flere faglige organisationer står sammen og råber vagt i gevær.”

Læs pressemeddelelsen her: Fælles pressemeddelelse fra 11 faglige organisationer