Og årets sygeplejerskepris gik til …

Sygeplejerske Helle Gjøl Sveistrup fik forleden en helt anderledes dag end forventet – hun fik nemlig overrakt Sygeplejerskeprisen af kredsformand Helle Dirksen og fik både blomster og bifald af sine kolleger - og mange rosende ord om den faglighed, som hver dag er til gavn for studerende, kolleger og patienter.

Oprettet: 27.10.2020

En overrasket men meget glad Helle Gjøl Sveistrup fik forleden uventet besøg i arbejdstiden. Kredsformand Helle Dirksen kom nemlig efter aftale med alle Helles kolleger på visit for at overrække hende Sygeplejerskeprisen. Helle var blevet indstillet til prisen af Camilla Slott Kjær på vegne af hele Børne- og Ungeafdelingen på Slagelse Sygehus. Helle blev tydeligvis virkelig glad og rørt over de mange rosende ord, som hun fik sammen med prisen på 5.000 kr.

I indstillingen står blandt andet:

Helle er indstillet til prisen på grund af sit ukuelige arbejde for at højne og videreudvikle sygeplejen i pædiatrien på Slagelse Sygehus til glæde for både studerende, kolleger, børn og forældre. Helle er en fantastisk dygtig sygeplejerske.

Helle har iværksat struktureret læring blandt andet i form af skill stations. Med Helles store kærlighed til sygeplejefaget og pædiatrien er der blevet sat fokus på evidensbaseret sygepleje. Som ansvarlig klinisk underviser er hun med til at sikre, at viden og læring blomstrer i afdelingen.

Helle blev uddannet som sygeplejerske i 2015 og har siden 2017 været på børneafdelingen. I 2019 startede Helle på uddannelsen til cand.cur., som hun læser som erhvervskandidat ved siden af sit arbejde. I 2020 blev Helle ansvarlig klinisk vejleder.

Et stort tillykke til Helle!

Sygeplejerskerprisen plejer at blive uddelt på Kreds Sjællands generalforsamling, men på grund af coronapandemien, blev generalforsamlingen afholdt virtuelt. Prisen blev derfor i år uddelt på prismodtagerens arbejdsplads. Seancen blev optaget på video, og blev vist ved generalforsamlingen.