Så ringer vi igen

De seneste måneder er flere indsatser blevet sat på hold, på grund af corona-pandemien, men nu starter udringningerne til de nyuddannede op igen.

Oprettet: 20.05.2020

Mandag den 25. maj og tirsdag den 26. maj sidder formandsgruppen klar ved telefonenerne og ringer til alle de nyuddannede sygeplejersker i kredsen. Det er en god tradition, hvor formandsgruppen får kontakt til de nye sygeplejersker og får lejlighed til at høre, hvordan den første tid som nyuddannet er gået. Udringningerne er samtidig en mulighed for de nyuddannede til at give deres besyv med og fortælle, hvad der ligger dem på sinde, og få vendt forskellige problemstillinger.  På udringningsaftnerne sidder der også altid en faglig konsulent klar til at svare på spørgsmål af mere konkret og faglig karakter.

Udringningerne har været sat på hold de sidste måneder på grund af corona-pandemien, hvor man ikke ville bebyrde de nyuddannede sygeplejersker med opkald i en presset tid. I stedet udvidede man telefontiderne på kredskontoret, så alle, der havde behov for at tale med deres fagforening, fik endnu bedre mulighed for det. Nu er vi dog langsomt ved at vende tilbage til en mere normal gænge, og udringningerne har været øverst på listen over initiativer, der skulle genoptages.