Sammen – hver for sig – til generalforsamling

Den 27. oktober blev den virtuelle generalforsamling afholdt. Men hvordan ser sådan en generalforsamling egentlig ud?

Oprettet: 30.10.2020

Vi kan vist godt blive enige om, at en generalforsamling uden fysisk tilstedeværelse er en lidt speciel Felicitas Krebber virtuel generalforsamlingfornemmelse. Normalt plejer vi at have rigtig mange billeder fra generalforsamlingen – men vi vidste, at det ville blive meget anderledes i år. Derfor blev der afholdt en konkurrence under generalforsamlingen, hvor man skulle vise lige præcis hvordan ens egen generalforsamling så ud.

Både så vi kunne få nogle billeder, men også fordi vi var nysgerrige på hvordan deltagelsen på generalforsamlingen egentlig så ud.

 

Mange deltog i konkurrencen

Heldigvis var der rigtig mange, der deltog og indsendte billeder. Her kunne man bl.a. se, at nogen fik sig et glas vin undervejs, andre fik strøget tøjet, nogen var samlet på sofaen og der var også enkelte, der havde inviteret hunden til at kigge med. Alt i alt var der et utal af måder at være til generalforsamling på, og alle de mange billeder gav et rigtig fint indblik i de fordele, der også er ved virtuelle arrangementer, man kan nemlig indrette sig præcis, som man selv har lyst til.  

Men vi skal jo finde en vinder i blandt de mange indsendte fotos, og efter lodtrækning bliver det Felicitas Krebbers billede, hvor hun får klaret strygetøjet, imens hun lytter til Helle Dirksens mundtlige beretning. Stort tillykke til Felicitas! Og tusind tak til alle jer, der sendte søde og sjove billeder ind. Det har været så hyggeligt at få indblik i, hvordan I har deltaget i generalforsamlingen.

OBS: du kan se flere billeder fra generalforsamlingen på kredsens facebook