Ses vi på generalforsamlingen den 27. oktober?

Emma Holten sætter ligeløn og værdisætning af omsorgsfagene på dagsordenen, når hun holder oplæg ved årets generalforsamling. Der bliver også sat fokus på faget og fagets rammer - så kom og deltag i debatten og mød Kreds Sjællands forkvindegruppe - og se også, hvem der får Årets Sygeplejerskepris.

Oprettet: 10.10.2022

På generalforsamlingen i år er vi så heldige at få besøg af Emma Holten, der vil sætte ligeløn og værdisætning af omsorgsfagene på dagsordenen.  Tag din kollega med og kom og deltag i en eftermiddag og aften, hvor DIT fag er i fokus.

Om oplægget ved Emma Holten
For at skabe et samfund, hvor omsorgsarbejde bliver økonomisk værdsat, som det burde, og kulturelt værdsat, som det fortjener, skal vi konfrontere hele den økonomiske model, der ligger bag politikernes beslutninger. Emma Holten vil fortælle om, hvor den historiske devaluering af kvindefagene træder allergrellest frem i dag, og hvad vi kan gøre for at ændre det.

Om Emma Holten
Emma Holten (f. 1991) er feministisk aktivist og kønspolitisk konsulent. I 2014 lavede hun projektet SAMTYKKE om sin egen erfaring med digital seksuel vold. Siden da har hun arbejdet med en række emner. Blandt dem magt på arbejdspladsen og feminisme i kunst og litteratur. Siden 2019 har hendes primære fokus været feministisk økonomi. Læs mere om Emma Holten.

Af hensyn til forplejningen ved arrangementet, modtager vi meget gerne din tilmelding senest d. 13. oktober 2022.
Du tilmelder dig via kredsens hjemmeside