Stormøde om OK18 i Kreds Sjælland

Lige om lidt skal du være med til at stemme om OK18-resultatet – men hvad er egentlig op og ned på den nye overenskomst? Kom med til stormøde i Ringsted Kongrescenter og bliv lidt klogere på hvad den nye aftale betyder for dig.

Oprettet: 08.05.2018

Torsdag den 31. maj kl. 17.00 – 19.00 inviterer Kreds Sjælland til stormøde om den nye overenskomst i Ringsted Kongrescecenter. Her vil formand for DSR, Grete Christensen, komme og fortælle om hvad den nye aftale indebærer. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og dermed få en lidt bedre idé om, hvad den nye aftale betyder for dig. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til stormødet, kan du også henvende dig til din fællestillidsrepræsentant – eller tillidsrepræsentant -  og spørge, om der kan blive holdt et møde på din arbejdsplads. Formandsgruppen fra Kreds Sjælland tager nemlig gerne ud og holder informationsmøder rundt om i kredsen, hvor man kan samle en større gruppe af medlemmer.

Urafstemning

Afstemningen om overenskomsten på det regionale og kommunale område vil løbe fra d. 18. maj indtil 3. juni. Det endelige resultat for afstemningen vil blive offentliggjort d. 4. juni kl. 15.00. Der er sideløbende en afstemning for overenskomsten på statens område denne løber fra d. 22. maj - 29. maj.

Du vil få en mail med direkte link til afstemningen, så hold øje med din mail-indbox. Derudover vil vi holde hjemmeside og facebookside opdateret, i fald der kommer relevante nyheder om afstemningen.