Vi giver en tur i biffen!

Nu har du chancen for en hyggelig aften med dine kollegaer, når DSR Kreds Sjælland inviterer medlemmerne med til den fantastiske film ’Hjertets vej’.

Oprettet: 02.02.2018

Kreds Sjælland vil gerne invitere dig med til den rørende og smukke film ’Hjertets vej’. Den handler om flere skæbner, der under dramatiske omstændigheder bliver viklet sammen efter en ulykke: Det starter ved daggry. Tre unge surfere ridder på de brusende bølger. Et par timer senere, på vej hjem, sker ulykken. Simon har ikke sikkerhedssele på og ender i en komalignende tilstand. Lægerne erklærer ham hjernedød, og hans eksistens er blot en illusion. Forældrene skal nu tage stilling til, om Simons organer skal doneres.
I Paris sidder musikeren Marianne, der er mor til to, klar til at modtage det hjerte, der kan give hende håbet om livet tilbage. ”Hjertets vej” tager livtag med tilværelsens helt store spørgsmål i en smukt balanceret fortælling om det sjældne øjeblik, hvor tragedie møder håb.

 

⭐⭐⭐⭐ FEMINA siger om filmen: ”Smuk, poetisk og kraftfuld … Der er ganske enkelt ikke en eneste falsk tone i ’Hjertets vej’, der indeholder en af filmhistoriens smukkeste og mest rørende operationsscener”

⭐⭐⭐⭐ ALT for damerne siger om filmen: ”Det er en anderledes, sjælden film om liv og død, om skæbner og sjæle, hvis skønhed bliver siddende længe på nethinden”

 

Så kom med til en hyggelig aften i biografens mørke! Læs mere om arrangementerne her:

 

Slagelse: https://dsr.dk/kurser/14019

Mørkøv: https://dsr.dk/kurser/14020

Nykøbing Falster: https://dsr.dk/kurser/14021

Haslev: https://dsr.dk/kurser/14022