PULS nr. 2 - 2018

HD_formand.jpg

Formandens PULS

Her i foråret har de fleste sygeplejersker nok været meget optaget af forhandlingerne om OK18, for hvordan ville det mon gå, når nu forhandlingerne i den grad trak i langdrag? Det blev et ja, så nu kan du sætte kurs mod ferietiden: Få PULS’s sommertips og deltag i en konkurrence, hvor du kan vinde bøger. Læs også artiklen om, hvordan de nyuddannede sygeplejersker har det, og om DSR’s kongres i maj.

> Læs mere

 

 

Konkurrence.jpg

Tips til din sommerferie: Sommerhus og bog-konkurrence

Med dit medlemskab i Dansk Sygeplejeråd i hånden, står du forrest i køen til de skønne ferieboliger i bl.a. Skagen, Bornholm og Skærbystrand, og du kan også være heldig at vinde en god bog, som er rigtig sommerferielæsning.

> Læs mere

 

 

Dimittender.jpg

Vi tager PULS’en på de nyuddannede sygeplejersker

Den 24. maj mellem kl. 16-19.30 var telefonerne rødglødende i Kreds Sjælland, formandsgruppen ringede nemlig til 108 nyuddannede for at spørge, hvordan de havde fundet sig til rette i jobbet som sygeplejerske.

> Læs mere

 

Kongresdeltagere.jpg

Stolt. Stærk. Sammen. Sygeplejerske

Dette års kongres har bragt en masse nye tiltag med sig, og for første gang havde Kreds Sjælland også gæster med til kongressen, hvilket betød, at der kom nye øjne på de intense arbejdsdage på Nyborg Strand.

> Læs mere