Deltagelse af Kreds Sjælland på Folkemøde Møn

Stor succes på Ungefolkemøde Møn om fredagen. Om lørdagen på Folkemøde Møn, var der meget stor spørgelyst til panelet af politikere, som stiller op til formandsposten som Regionsrådsformand.

Ungefolkemøde Møn - fredag den 25. august

SLS og DSR Kreds Sjælland havde en super dag til Ungefolkemøde på Møn. Rigtigt mange unge besøgte vores telt, hvor vi fik en hurtig snak om sygeplejefaget, 1. hjælp og ikke mindst "man(D) kan blive sygeplejerske" kampagne - hvilket gav en fed stemning.Ungefolkemøde Møn SLS havde mulighed for at give en tatovering (vandopløsning) dette var en klar vinder, sammen med uddeling af sundhedsforebyggende kondomer til specielt efterskole- og gymnasieelever.demonstration af mundbind

 

 

Flere af de unge besøgende gav udtryk for, at de havde tænkt sygeplejerske som en mulig uddannelse. Det er rigtig rart at være med til at kunne præge vores unge mennesker, til at få interessen for faget. Vores t-shirts var også populære og hurtigt havde vi ikke flere med sloganet #AltForFåSygeplejersker. 

 

 

 

Folkemøde Møn - lørdag den 26. august

Lørdag var dagen, hvor mange af vores medlemmer kom forbi teltet og fik en snak om faget og hvad der rører sig for tiden. Der var stor spænding om den politiske debat, som foregik på scenen "Blandede bolsjer" kl. 10.45. Kandidaterne morer sig over indbydelse

DSR Kreds Sjælland havde inviteret de fire politikere,  Heino Knudsen(S), Peter Jakobsen(O) og Bruno Jerup(Ø) som opstiller til Regionsrådsformandsposten i Region Sjælland. Jakob Jensen(V) var desværre nødt til at melde afbud, da han var indkaldt til møde i udvalget som finansordfører.

Folkemøde MønDa de tre politikere havde præsensenteret sig og deres holdninger, startede Tine Fasmer - som var moderator - at bede om spørgsmål fra tilhørerpladserne. Der var stor spørgelyst og et af emnerne var blandt andet om arbejdsmiljøet på regionens arbejdspladser.

Kandidaterne var alle enige om, at arbejdsmiljøet skulle forbedres for at kunne tiltrække og fastholde vores sygeplejersker. En anden spændende udtalelse fra kandidaterne var, at de vil føre magten tilbage til regionsrådet og skabe mulighed for direkte dialog mellem medarbejderne og politikerne.

Nu glæder vi os til at se, hvordan de vil holde deres løfter på den anden side af valget.Folkemøde Møn