Dit jubilæum

Jubilarer inviteres til frokost på Hotel Koldingfjord.

Det er vigtigt at markere særlige tidspunkter i sit liv, for eksempel jubilæer. Derfor ønsker Kreds Syddanmark at fejre, når vores medlemmer har været autoriserede sygeplejersker i 10, 25, 40, 50, 60 eller 70 år.

Tidligere fik en jubilar eksempelvis et ur eller et pennesæt tilsendt, men i stedet modtager de nu en invitation til jubilæumsarrangement, hvor de bliver behørigt fejret sammen med årets øvrige jubilarer.

Arrangementer i 2023

Der holdes to jubilæumsarrangementer pr. år. Arrangementerne holdes på Hotel KoldingFjord.

  • Falder jubilæet i perioden fra oktober 2022 til og med marts 2023,  inviteres du til jubilæumsarrangement den 18. juni 2023.
  • Falder jubilæet i perioden fra april til og med september 2023, inviteres du til jubilæumsarrangement den 19. november 2023.

Alle jubilarer med et aktivt medlemskab vil automatisk modtage en skriftlig invitation fra Kreds Syddanmark omkring det tidspunkt, hvor jubilæumsdatoen falder. Det er kun muligt at deltage, hvis man har modtaget en invitation fra Kreds Syddanmark.

Tilmelding foregår udelukkende ved at kontakte kredsen på mail: syddanmark@dsr.dk eller tlf. 7021 1668. Det er ikke muligt at tilmelde sig via hjemmesiden!