Øvrige arrangementer

Arrangementer udbudt af Kreds Syddanmarks samarbejdspartnere.

DSR er en del af hovedorganisationen Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Derfor deltager DSR's medlemmer gratis i mange af FH's arrangementer. Her på siden kan du følge med løbende, når vi annoncerer de arrangementer i FH, som er aktuelle for sygeplejersker.

På denne side finder du også arrangementer fra øvrige samarbejdspartnere, hvor tilmelding foregår andre steder end gennem DSR/Kreds Syddanmark.

fh_og_aof_logoer

Lizette og monopolet - Kom til valgdebat og valgflæsk med FH Vejle i Torvehallerne den 11. oktober

Arbejdsmarkedet i Danmark er noget særligt. Men hvordan får vi bevaret den danske model og hvordan vi udvikler den til gavn for det danske arbejdsmarked? Hvordan får vi sikret at nul timers kontrakter og vikarer ikke får overtaget?
Vær med, når FH Vejle sætter fokus på det vigtige spørgsmål sammen med Lizette Risgaard og de fire lokale kandidater: Birgitte Vind (Soc.Dem.), Anni Matthiesen (Venstre), Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) og Niels Flemming Hansen (Kons.).

Husk tilmelding: bit.ly/aofvalgflæsk

Se plakaten her

FH Fyn Logo 2021

FH Fyn: Fyraftensmøde 25. oktober kl. 16-18

Arbejdsmiljønetværket inviterer til fyraftensmøde hos FH Fyn, Lumbyvej 19G i Odense. 

Tilbuddet er udelukkende for medlemmer tilmeldt FH Fyn og kommunerne Assens, Kerteminde, Middelfart, Nordfyn, Nyborg og Odense.

Velkomst ved Helle Nielsen, Formand FH Fyn og Morten Skov Christensen, Næstformand i FH, og emnerne er Styrk arbejdsmiljøet, Bevar retten til tidlig pension, Permanent bevilling til Arbejdstilsynet og Antallet af dødsulykker stiger. Dernæst vejledning til Arbejdsmiljøpulje til forbyggelse af nedslidning v. Carl Eric Blach Overgaard fra Cabi. 

Tilmelding senest 20. oktober med navn + fagforening + mail til fh-fyn@fh-fyn.dk eller telefon 2929 3931. Der serveres kaffe/te og brød.

Læs programmet her

 

 

FH Fyn Logo 2021

Gratis advokatrådgivning - Til alle FH-Sektion Fyn medlemmer

I FH–Sektion Fyn har vi valgt at indgå et samarbejde med advokat Per Jørgensen, som betyder at du som medlem af en fagforening under FH–Sektion Fyn kan få gratis advokatrådgivning.

Læs mere her

 

Øvrige tilbud