Øvrige arrangementer

Arrangementer udbudt af Kreds Syddanmarks samarbejdspartnere.

DSR er en del af hovedorganisationen Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Derfor deltager DSR's medlemmer gratis i mange af FH's arrangementer. Her på siden kan du følge med løbende, når vi annoncerer de arrangementer i FH, som er aktuelle for sygeplejersker.

På denne side finder du også arrangementer fra øvrige samarbejdspartnere, hvor tilmelding foregår andre steder end gennem DSR/Kreds Syddanmark.

laanspar

AFLYST

Lån & Spar: Boligkøb for begyndere: 22. maj - aflyst

Lån & Spar Bank har aflyst arrangementet på First Hotel Grand i Odense mandag den 22. maj kl. 17. Emnet var: ”køb din første ejerbolig”.

Arrangementet er aflyst på grund af for få tilmeldinger.

nationalt_netvaerd

Overgange for den sårbare patient i en digitaliseret verden

Nationalt netværk for sygeplejefaglige forløbskoordinatorer inviterer til to dages seminar på Hotel Koldingfjord torsdag den 8. og fredag den 9. juni 2023. Prisen er 3.395 kr. inkl. overnatning og forplejning. Tilmelding og betaling skal ske direkte til arrangørerne og ikke via DSR.

Læs mere her

logo_fh

Tilbud fra AOF via FH Sektion Sønderjylland

Som DSR-medlem i det sønderjyske område kan du tilmelde dig udvalgte AOF-kurser - nogle til nedsat pris og nogle endda gratis. Se udvalget i kataloget:

https://indd.adobe.com/view/976c915f-1a77-42bd-b767-3706dc9dc0f4  

 

 

 

 

FH Fyn Logo 2021

Gratis advokatrådgivning - Til alle FH-Sektion Fyn medlemmer

I FH–Sektion Fyn har vi valgt at indgå et samarbejde med advokat Per Jørgensen, som betyder at du som medlem af en fagforening under FH–Sektion Fyn kan få gratis advokatrådgivning.

Læs mere her

 

Øvrige tilbud