Øvrige arrangementer

Arrangementer udbudt af Kreds Syddanmarks samarbejdspartnere.

DSR er en del af hovedorganisationen Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Derfor deltager DSR's medlemmer gratis i mange af FH's arrangementer. Her på siden kan du følge med løbende, når vi annoncerer de arrangementer i FH, som er aktuelle for sygeplejersker.

På denne side finder du også arrangementer fra øvrige samarbejdspartnere, hvor tilmelding foregår andre steder end gennem DSR/Kreds Syddanmark.

fh-sydfyn

Temaaften - social dumping

FH Sydfyn inviterer til møde om Social dumping og socialenhedens arbejde torsdag den 23. marts kl. 18.30-20.30., Møllergade 56 i Svendborg.

Tilmelding til post@fh-sydfyn.dk

Se plakat her

 

logo_fh

Demonstration mod afskaffelsen af store bededag

Søndag den 5. februar organiserer Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) demonstration på Christiansborg Slotsplads som protest mod afskaffelsen af store bededag. Du kan komme gratis med bus til København for at deltage.

Læs mere om busafgange og byer i nyheden her:

https://dsr.dk/kredse/syddanmark/nyhed/demonstration-mod-afskaffelsen-af...

laanspar

Lån & Spar Medlemsarrangementer

Bioevent Broen Esbjerg, 15. marts kl. 18.30

Din økonomiske samarbejdspartner, 23. marts (online) kl. 8.30-10

Din økonomiske samarbejdspartner, 28. marts kl. 16.30-18.30, Strandgade 21, 6700 Esbjerg

Se kalender og links her

laanspar

BioEVENT - Broen Esbjerg 15. marts, arrangeret i fællesskab med Lån & Spar til DSRs medlemmer 

Forpremieren på den nyeste danske komediefilm "Bytte Bytte Baby" vises kl. 18.30. Der er adgang til salen fra kl. 18 og dørene lukker kl. 18.30, hvor Lån & Spar vil afholde et kort oplæg og en konkurrence inden filmstart kl. 18.45.
Filmen varer 1 time og 45 min, så vi forventer at filmen er slut ca. 20.30. Du har mulighed for at tilmelde dig selv + en.

Tilmelding foregår til Lån & Spar: https://lsb.nemtilmeld.dk/646/

Se plakat her

 

Psykosomatisk obstetrik og gynækologi

Den 27.01.2023 holder Sygehus Sønderjylland i Aabenraa en tværfaglig temadag om ”psykosomatisk obstetrik og gynækologi”.

Temadagen har fokus på forskellige metoder og organisatoriske overvejelser for at kunne implementere psykosomatiske overvejelser i den kliniske hverdag. Forskellige opslagsholdere vil have fokus på diverse psykosomatiske aspekter, og i en række af workshops afprøver deltageren nye metoder og teknikker.
Der er egenbetaling på 1.800 kroner.

Tilmeldingslink: https://rsd.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=93727

Dansk Sygeplejeråd er ikke medarrangør, derfor skal alle spørgsmål rettes til Sygehus Sønderjylland – se kontaktoplysninger i tilmeldingslinket.

 

logo_fh

Tilbud fra AOF via FH Sektion Sønderjylland

Som DSR-medlem i det sønderjyske område kan du tilmelde dig udvalgte AOF-kurser - nogle til nedsat pris og nogle endda gratis. Se udvalget i kataloget:

https://indd.adobe.com/view/976c915f-1a77-42bd-b767-3706dc9dc0f4  

 

 

 

 

FH Fyn Logo 2021

Gratis advokatrådgivning - Til alle FH-Sektion Fyn medlemmer

I FH–Sektion Fyn har vi valgt at indgå et samarbejde med advokat Per Jørgensen, som betyder at du som medlem af en fagforening under FH–Sektion Fyn kan få gratis advokatrådgivning.

Læs mere her

 

Øvrige tilbud